Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Recenze (867)

verbal 

všechny recenze uživatele

Assbooková degenerace jásá no a my dříve potracení, co už máme pár večírků s překvapením za sebou, nechápavě kroutíme hlavou, proč jsme museli hodinu a půl čumět na unylé, amatérské video z oslavy narozenin nějakého nezletilého retarda. Každopádně na příští zpitý kvartýr beru videokameru a spáchám dvojku. Bude v ní čichání toluenu, sex s hlavonožci a drobnými hlodavci a nakonec to napálím fotrovým Hyundaiem do kalového rybníka. Kdo by se chtěl zúčastnit, ať mi pissne na Tvítr! Pozvu i pár cigošů, ať si pořádně zarapujem! ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Generační film, ať se vám to líbí nebo ne. Můžeme lamentovat nad úpadkem morálky, můžeme hořekovat, že svět se v kravskou řiť obrací, ale to nemění nic na skutečnosti, že formou i obsahem jde o jeden z nejaktuálnějších a nejsoučasnějších filmů posledních let. A ve svý důsledný zhovadilosti, zbavený pochyb i mravních pouček, i vlastně dost originální. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Project X v žádném ohledu není jakkoli výjimečný či zvlášť povedený film, ale když se ta cool párty rozjede, nuda nehrozí (alespoň pro cílovku). Je to zkrátka spíš taková velice nenáročná úsměvná pohoda než teenagerská alternativa komediálně kulervoucí Pařby ve Vegas. PS: Dobrovolně si pustit film o pařících středoškolácích a pak tu brečet, že film není chytrý / intelektuálně stimulující ... no, na to musí být člověk snad ještě větší vůl než libovolná postava z toho filmu :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu jsem doufal, že ti zmetci s těma kecy po tý párty budou mít takových průserů, že to ještě nezažili a já se jim budu konečně pořádně smát. Očekával jsem, že shoří dům, ale že bude hořet celá čtvrť? Klobouk dolů. Nápad tenhle film má dokonalej, zpracování taky nemá chybu, ale přesvědčte mě, že jste nebyli škodolibí a těm klukům jste ten průser nepřáli. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $54,731,865Tržby Celosvetovo $100,931,865Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,985,745 //počet predaných kusov 362,554Tržby za predaj DVD v USA $13,209,901 //počet predaných kusov 873,662║ fakt užasný americký sen, ďalšia bezvýznamná zbytočnosť /10%/ ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Jojo, tyhlencty kalby já dobře znám. I když u mě probíhají krapítko odlišně, anžto jsem malý tlustý plešatý a osamělý, čili nemám žádné přátele a musím si vystačit sám se svým laptopem. Občas si na večer sednu doma do kuřárny, vezmu s sebou noťas a nezřízeně chlastám. Vzhledem k létům tvrdého tréninku na mě alkohol působí jen minimálně, přesto jsem si z čiré zvědavosti naposledy zapisoval deset fází, kterými postupně, s přibývajícím alkoholem, prochází moje mysl. Zde jsou moje postřehy: 1) Rudnou mi tváře. Debilně se usmívám a myslím si, jak jsem roztomilý. 2) Pobroukávám si a tančím do rytmu nejlepších písní od Karla Gotta. Jde mi to výborně. 3) Píšu si s holkama na facebooku a všechny mě nespoutaně balí, nedokážu si to vysvětlit. 4) V rádiu začali hrát Kluse. Nostalgicky pláču a chci změnit svůj život. Udělám pro to vše! Pak moji pozornost zaujmou sušenky na stole. 5) Chci si zapálit další cigaretu, ale všechny za podezřelých okolností zmizely. Oblékám si negližé a vyrážím do nejbližšího baru pro krábu. Po cestě hlasitě zpívám Anetu Langerovou a se všemi se přátelím. V baru požádám barmana o ruku a po odmítnutí se vracím domů. 6) Cítím se výborně. Kouřím pivo, piju cigára a je mi fajn. Píšu na facebook status, který nedává smysl, a strašně se tomu směju. Jsem tak zábavný! 7) Po cestě na záchod jsem zakopl o kočku a to žádnou nemám. Zadávám si do googlu fórum asijské ekonomiky a opravuju Číňanům gramatiku. 8) Klávesnice na notebooku se začíná chovat podezřele. Písmenka samovolně mění svoje pozice, nemůžu najít enter. Čísla zmizely úplně. Mluví na mě kaktus. Nechápu… proč furt otravuje. Toužím po sexuálním styku se svojí čivavou, ale ihned myšlenku polykám, nemám totiž kondom. 9) Nemůžu najít správný východ z místnosti. Vždycky když projdu dveřmi, vrátím se na stejné místo. Podlaha začala dělat přemety a ze stropu začalo sněžit. Umím mluvit klingonsky. Na návštěvu přišel Tokijský novoroční ohňostroj a dvě prostitutky. 10) Jdu si do lednice pro druhé pivo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Warner Bros. // Počet premietajúcich kín v USA: 3,055 // Otvárací Víkend USA: $21,051,363 // O takejto PÁRTY môžme v reálnom živote len snívať. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jé.. Film natočený a určený Pouze pro Teenagery..( Rodiče se nudili) Já se bavil! Krásné Holky Dokonce i nahé.. Neskutečná Pařba plná drog, chlastu! Taky bych chtěl takovou Zažít!:) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kurva epicka parba. Tohle tenhle film vystihuje nejlip, byl tak prezentovanej v trailerech a je to presne to, co reziser vytvoril. Necekejte zadnej pribeh ani originalitu, proste parta skoro looseru dela parbu, ktera je ma ucinit legendama a vse sledujeme formou amaterskeho zaznamu a tady se ta rucni kamera neskutecne povedla, bez ni by to nebylo ono. Sledujeme vse od priprav a nesmelyho zvani hostu, vykopani rodicu z baraku, nakup chlastu, prichod prvnich kalicu pres rozjezd naprosto hyper ultimatni parby a stiznosti sousedu a prijezd policie az po totalni destrukci celyho okoli. Film skvele slape, herci jsou perfektne prirozeny a ackoliv co si budem povidat, film buhvijak vtipnej neni, tak to vubec nevadi, sledovat tuhle party plnou drog, koz, chlastu, zvratku a destrukce veskeryho vybaveni a jeste dalsi naloze koz, je proste cira zabava a na 90 minut skvely vypnuti mozku. V ramci zanru nemam co vytknout. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprostej nářez, kterej nás díky úžasný kameře a zpracování zavede přímo doprostřed nejrozjetější párty. Šílená jízda od začátku do konce, která ale přesně ukazuje, jak se dnes mládež baví, a jaká je to někdy ohromná zábava, ale taky průser. Ten film se stal pro mne naprosto srdeční záležitostí, protože jsem v něm našel sám sebe a mnoho takto prokalených let. Navíc zapůsobil jako dokonalý "warm up" k jedný akcičce, na kterou se za týden chystám... :-)) Naprosto odvázaná záležitost, totální extáze (a že jí tam bylo ...), kterou podtrhuje hlavně suprová hudba hodící se k jednotlivým scénám (při scéně znovurozjetí párty za barákem mě příjemně zamrazilo v zádech ...) a perfektně zvolené klipové scény, které do sebe slušně zapadají... Řadu let, vlastně od Human Trafficu (1999), jsem neviděl nic pohodnýho. Velký překvapení roku!!! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Zážitek z filmu je asi podobný, jako kdybyste viděli amatérský záznam z vesnické diskotéky a pustili ho kámošovi, který na ní nebyl. Ono sledovat hodinu v kuse jak se někdo baví není zase tak zábavné, pokud jste divák a ne účastník. Chápu, že tvůrci a obzvláště komparz se museli při natáčení královsky bavit, ale krom deváťáků a nerdů, kteří žijí v naivní představě, že přesně takhle vypadají víkendy na střední, mě nenapadá žádná cílová skupina, která by se u tohoto mohla odvázat. Scénář absolutně neexistuje a jediné, co nám děj nabídne, je zcela tuctová zápletka žárlící kámošky. Dost málo na hodinu a půl dlouhý film, závěrečný zcela stupidně našroubovaný plamenomet do děje to absolutně nezachraňuje a celý film by se dal označit za přepálený videoklip k novému songu Snoop Dogga. Nudil jsem se téměř po celou stopáž, navíc hlavní aktéři nemohli být protivnější. 20% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Projekt X je důvodem, pro by se měla najít věková hranice, nad kterou je sledování podobných filmů nevhodné. Její přesnou výši nejsem schopen určit, ale vím zcela jistě, že jsem ji před několika desetiletími překročil. Ale jsem pozitivní člověk, takže když jsem se nebavil, tak jsem alespoň hledal a našel poučení. Až se mé děti přiblíží hranici zletilosti, tak si zvednu pojistku na barák, připojístím si káru proti utopení a při každém odchodu z domu zaktivuji nástražný výbušný systém kolem domu. Mně se zkrátka po zahradě 2000 lidí, pyroman ani liliput producírovat nebude, ale kdyby mi Metallica zahrála do rytmu k sexu se slečnou podle mého výběru, tak bych možná udělal výjimku. Ale v devět ráno, ať jste všichni v posteli! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Poprvé někoho napadlo udělat found-footage film, který není horor... To je ale asi jediný závan originality. (Ne že by v tomhle případě byla originalita nutná.) Dokonale průměrná blbost, která neurazí, nepřekvapí... Prostě "tak akorát". ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hangover pro náctileté a vzpomínka pro dospělé, že se z pomíjivých důvodů často chovali jako kreténi.. Dříve narozeným název pravděpodobně evokoval opičí drama s M.Broderickem (nutno podotknout, že šimpanz Virgil by na "Epické párty v Pasadeně" patřil k těm nejinteligentnějším stvořením), ale tato mega hustá twítni to do světa kalba je úplně jiná liga. Awesome, Cool, Fucking great a asi ve třech momentech i vtipná.. Ono totiž sjet se z útrob kradeného trpaslíka, vypálit vlastní ulici a natáčet si o tom všem videodeník navyšuje společenský status a ve škole pak budete ohromně populární. A navíc, tatínek vám dá klíč od svého Benze (až jej vysuší), protože tohle vše je důkaz, že nejste loser a NĚCO dokážete.. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Matt Drake, Michael Bacall | Hudba: Snoop Dog (main theme) | Produkcia: Todd Philips | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Silver Pictures, Green Hat Films | Rozpočet: 12 miliónov $ | Tržby: 100,900,000 $ || Zo začiatku šedý, schematicko vyzerajúci Projekt sa postupne premení v poriadnu X záležitosť. Jednak zábavné kôli sebareflexnej temnej minulosti, a hlavne kôli epickému vyvrcholeniu, ktorý vôbec nebol prehnaný, skôr žiadaný. Preto nie za 5, a samozrejme aj preto, že predsa len je to len videoklip o chlastačke, ktorá sa vymkne z rúk. Flame thrower 4 ever! :D ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Proč proboha se film tváří jako found footage, ale zároveň neustále porušuje nepsaná pravidla žánru? To asi neví ani režisér. Navíc k tomu není žádný důvod! Takže tu máme velké množství střihů, montážní sekvence, nediegetický hudební doprovod, zpomalené i zrychlené záběry a samozřejmě kamera natáčí i v situacích, kde by asi vůbec být neměla (školní šatny, scény pod vodou, atd). Kromě toho je film předvídatelný, až to bolí (trpaslík, podivný kameraman Dax, military maniak T-Rick), a předává zatraceně podivné morální poselství. Podobně jsem se cítil už u Hangover 2, ale tady je to ještě výraznější. Hlavní hrdina, neznámý loser Thomas, nakonec dosáhl svého cíle a prorazil. Lidé ve škole mu tleskají, jeho holka ho miluje. Co bude dělat za dva roky se neřeší, hlavně že se tu objeví Jimmy Kimmel, a hraje tady Metallica. METALLICA na nějaký debilní discopárty!! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Party mi vôbec neprišla cool, postavy ma nasierali skoro pernamentne (Costa!), ale malo to drive a celkom tučný. Skutočná párty, ale bude mať názov Project XXX. Teším. 70% ()

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama