Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se komiksoví hrdinové stanou součástí vašeho života, čeká na vás řada dobrodružství. Mike Randall je komiksový umělec, který vytvořil kreslený seriál Brenda Starr. Kráska z komiksu ožije a zjistí, že Mike je k ní v seriálu nevděčný. Rozhodne se, že se mu pomstí tím, že ho opustí. Mikeovi nezůstává nic jiného než se pokusit získat ji zpět, jinak ztratí práci. A jak to může výtvarník udělat? Vmaluje do seriálu sám sebe. V komiksovém světě je Brenda Starrová talentovaná, úspěšná a krásná reportérka v New York Flash. Má jen jediný problém - její sokyní na život a na smrt je reportérka Libby Lips Lipscombová. Brendu v redakci pověří nebezpečnou úlohou má najít v Amazonii vědce, který objevil způsob jak vyrábět laciný benzín z vody. Podaří se jí to? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na to samozřejmě jenom kvůli Brooke, která je (respektive byla) fakt kus. Ale jinak jsem u filmu dost trpěl, na mě to bylo moc naivní a infantilní. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Milá, celkom pozerateľná blbovina. Brooke Shields je naozaj ´´skvelá´´, no určite nie po stránke hereckej. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V prvom rade musíte tento film brať iba ako oddychovku na sobotňajšie popoludnie. Úvod musí zaujať každého, kedy sa z veľmi peknej kreslenej animácie stane reálny film. V hlavne úlohe krásna Brooke Shields, ktorá v bielo čiernych stilettách a žltej sukni vydráždi aj medveďa, čo sa práve miloval 10 hodín. Navyše sa jej ten vzhľad "bohatej paničky" z 50tych rokov veľmi hodí. Kto má rád Bombshells komixy ako ja, tak mu musí srdce poskočiť. Hudobná vložka je v skutku výborná, dokonca tu bolo viac akcie než som očakával. A bola to príjemná zmena sledovať ženskú akčnú hrdinku po toľkých filmoch s Norrismi, Stallonemi či Van Dammami. Ja by som uvítal aj nejaký remake, aj keď je pravda že dnes už tak filmy nevyzerajú ako v 80tych rokoch. Každopádne mám tento film celkom rád. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pro Timothyho Daltona je to zajímavý odběh od Jamese Bonda mající ´Povolení zabíjet´, kterého natočil ve stejném roce. Lehce ztřeštěná komedie o splynutí reálného života s komiksem z období někdy 30.- 40. let se nese na poli dobrodružství a krimi, takže žánru, které bylo ve své době velice populární. Tady to jde však více do crazy, ale spíše na škodu. Chybí tomu lepší ucelený nápad a průzračnost. Po výtvarné stránce je však výprava a kostýmy fantastická. Trefit se do designu komiksu není jednoduché, ale tady se to opravdu povedlo. Komiks ´Brenda Starr´ v Americe údajně skutečně vycházel, ale pro českého diváka bohužel zůstává zcela neznámým. Škoda, možná by to řeklo mnohem víc. Snímek tedy nijak moc neuchvátí, ale jako nenáročná oddychovka postačí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama