Reklama

Reklama

Svědci paranormálních jevů

(seriál)
  • USA Paranormal Witness (více)
Dokumentární / Mysteriózní
USA, (2011–2016), 46 h 16 min (Minutáž: 42–63 min)

Hrají:

Adam Christie, Will Conlon, Zoe Gamache, Nick Stathas, Jordan Gray, Brielle Robillard, Sharon Belle, Val Cole, Nick Smyth, Mary-Elizabeth Willcott, M.E. Lewis (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Poznejte příběhy lidí, kteří se na vlastní kůži setkali s nějakým paranormálním jevem. Poslechněte si vyprávění malé dívky, která vídá neviditelnou kamarádku, bývalého vojáka, kterého vyděsil chlupatý tvor podobný člověku, rodiny, která se nastěhovala do strašidelného domu, a mnoha dalších... V této reality show uvidíte očitá svědectví i dramatické realistické rekonstrukce paranormálních jevů, které se příčí veškerému vysvětlení. Svědci paranormálních jevů vás vezmou za hranice hranic neznámého. Setkání s duchy a mimozemšťany jsou jenom zlomkem zvláštních a podivuhodných událostí obsažených v této fascinující kronice veškerého neznáma. V žádném případě se nedívejte sami! (TV Prima)

(více)

Recenze (44)

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Pri niektorých častiach som bola naozaj riadne vydesená a zimomriavky fungovali na 100%. Nie je to dokonalé,ale nečakala som, že to bude až také dobré. Vždy keď skončila časť,hneď som chcela vidieť ďalšiu. Je to návykové a keď si to struhnete v noci samy doma budete mať riadne paranormálne posero pocity, keď pôjdete spať. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost velké překvapení. Čekal jsem nějakej nudnej seriál, a taak jsem si pořídil jenom první sérii, ale po zkouknutí na jeden zátah(téměř 5 hodin) jsem se rozhodl pro ostatní díly. Tenhle seriál je sice sem tam až moc přitažený za vlasy, a párkrát si lidi 100% vymýšlí, ale některé díly jsou fakt kulervoucí a mají silnou atmosféru. Jen škoda že první díl nasadil tak vylkou laťku že další dva díly spíše zklamaly. Ty ufo díly mi přišly asi jako nejslabší. V dalších sériích se ale bohužel seriál dost opakuje a nemá nic moc co nabídnout, ale rozhodně stojí zato. ()

Reklama

Piri 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že niektoré príbehy sú spracované až prekvapivo dobre a mohli by byť dobrým vzorom pre klasické hororové diela. Niektoré výpovede sú veľmi zaujímavé, je to v poslednom období asi najzaujímavejší dokumentárny seriál na tému paranormálne javy. Pre mňa nie je podstatné ako hrané scény predviedli daní herci, ako skôr uvádzané fakty a príbehy. Samotná dramatizácia nie je pre dokumentaristiku to najdôležitejšie, preto ju vôbec pri tomto nehodnotím. Zvuková kulisa je však spracovaná výborne. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Tohle je hororový seriál, přesně dle mého hororového gusta. Tyhle paranormální sarapatičky já prostě žeru! | 1.řada/2/6 (75%), 2.řada/0/11(--%), 3.řada/0/16 (--%) > Průměr: 75% (4*) | ()

RedEagleSK 

všechny recenze uživatele

No ty pičo má to lepší efekty, děj, herce, atmosféru i CGI než dnešní áčkové horory, přesto na tenhle seriál skutečně nebudete mít nervy. Né kvůli hororovým lekačkám, ale proto, že pokud tenhle seriál sledujete v televizi, každých 5 minut je rozkošně přerušen 5-ti minutovou reklamou. Ze sledování seriálu máte pak stejný zážitek jako z přerušované soulože vaší manželky a jejího milence. Po asi tak sedmé reklamě mrdáte na to a jebnete dálkovým ovládačem o zem tak silně, že sousedka pod vámi v důchodovém věku které straší ve věži, má pocit že u vás taky straší. ()

Galerie (427)

Reklama

Reklama