Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maria se po nedobrovolném pobytu ve vězení pro mladistvé vrací do drsného prostředí Bronxu. Tady chce prostřednictvím svého tanečního talentu a obrovské ctižádosti konečně změnit svůj život. Celé své srdce i duši obětuje tanci a spolu se svou taneční skupinou se začíná připravovat na televizní taneční soutěž “Tancuj, nebo zemři”. Podobně jako Honey před ní, i Maria objevuje vzrušení z tance, když si uvědomuje, kdo opravdu je a kam patří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Nicole32 

všechny recenze uživatele

Málokedy ma nejaký film naozaj vytočí, ale tomuto sa do podarilo. Hlavná hrdinka mi hrozne liezla na nervy s tým svojím super drsným a drzým správaním. Zvyšný herci sa ani nedajú nazývať hercami. Dej je o ničom a tanečné choreografie sú slabé. Nielen choreografie ale aj zopár scén je vykradnutých zo step up. Takisto nechápem prečo vlastné tí, ktorý nevyhrajú tancujú vlastne v mnohých takýchto filmoch lepšie ako víťazi. To, že sa to volá Honey 2 má len marketingový dôvod a mrzí ma to, pretože Honey 1 bol milý, tanečný a dobre pozerateľný snímok. ()

Pingu222 

všechny recenze uživatele

Mám tenhle typ filmu fakt rád a docela jsem se i těšil. To jsem ještě ale netušil, že mi tam Jessica bude tak chybět, a že jedinou světlou stránkou budou taneční vystoupení. Jasně, řeknete si, že ten tanec je u takovýhleho filmu to nejdůležitější, ale oprati jedničce tam nejsou tak sympatický charaktery a to nemluvě o hlavní představitelce, která je fakt divná. Nejdřív je drsná, jak babiččina rohožka, takže pak, když se má zhostit nějakejch citově vypjatejch scén, tak je ještě chladnější než Pierece Brosnan. Abych to shrnul, hudba byla docela fajn, tanec taky a paní pěstounka byla fakt správná mamina, takže za slabší 3. ()

Reklama

Deidy 

všechny recenze uživatele

Film mohl mít u mě mnohem lepší hodnocení, nebýt příšerného dabingu (zvláště osoba dabující hlavní hrdinku mi silně šla na nervy) a také těch rádoby drsných, avšak naprosto debilních keců, které se ve filmu sem tam vyskytly. Celkový příběh víceméně staré dobré klišé, které je předvídatelné až hanba, ničím nepřekvapí, ale pokud nevyžadujete po filmech nějakou extra originalitu, vadit vám to rozhodně nebude. Tanečních kreací je tu více než v prvním filmu, což je docela dobře, protože přeci jenom u filmu, kde je tanec hlavní téma, by přeci jenom neměly vyplouvat do popředí nějaké blbosti z omáčky okolo. A konec... jak jinak, než dokonale šťastný! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak to teda nic moc. Já vim, že tomu nerozumim, ale co to bylo? Většinou u podobnejch filmů závidim, že něco uměj, ale tady? Tady neni co závidět, hlavní hrdinka si akorát hraje na drsnou a nic z toho. Že to bylo od začátku jasný, co se bude dít a jak to dopadne, to už mě u takovýho filmu nevytáčí. Tohle jsem si nepouštěl kvůli originalitě. Aspoň, že v těch posledních pár minutách přeci jen předvedli něco zajímavějšího, ale ani tak to nebyl žádnej zázrak. Z toho předposledního vystoupení by měl Tron radost. Podprůměr, a co je horší i ve svém žánru. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Tak to je pro mě větší propadák než Step up Streets. Taneční fil klasicky bez příběhu. První polovina je příšerně rozpačitá a příjde mi jako kdyby se herci/tanečníci neuměli uvolnit a stojí to za prd. Druhá polovina už je lehce lepší, dobrý nápad s Tron obleky na konci a taky pěkný závěrečný titulky... za to taky jediná 1*, protože hlavní herci jsou mi krajně nesympatičtí a ostatně scénář jak jsem řekl je opět žádný. Kamera stojí za neskutečný ho*no. Předpokládal jsem že když se udělá sequel k Honey s excelentní Albou tak dvojka bude aspoň za něco stát. Ale takovýdle debakl který snad i hrdě nosí jmeno Honey je prostě hrůza. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Filmová postava Maria Bennetová (Kat Graham) má shodou okolností stejné příjmení jako další Katiina seriálová role v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), kde hraje Bonnie Bennetovou. (Reesam)

Reklama

Reklama