Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maria se po nedobrovolném pobytu ve vězení pro mladistvé vrací do drsného prostředí Bronxu. Tady chce prostřednictvím svého tanečního talentu a obrovské ctižádosti konečně změnit svůj život. Celé své srdce i duši obětuje tanci a spolu se svou taneční skupinou se začíná připravovat na televizní taneční soutěž “Tancuj, nebo zemři”. Podobně jako Honey před ní, i Maria objevuje vzrušení z tance, když si uvědomuje, kdo opravdu je a kam patří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Kdyby jste hledali jeden důvod, proč na tenhle film koukat či abychom byly specifičtější, něco co jinde nenajdete, mám strach že by to bylo marné. Příběh cliché jako poslední dobou skoro většina, herci umí hrát asi tak jako já (takže neumí :), zápletka či dialogy se pořád opakují, což jim na už tak chabé logice taky nepřidá, snad jediné co tu stojí za "hřích" jsou taneční scény a hudba...spíše ta hudba :D Choreografie se s Let's Dance (pecka), britskou verzí StreetDance (dobré) či jedničkou Honey (povedené) vůbec nedá srovnat, jsou tam nudné okamžiky, divák má často pocit, že zas tak dobré to není a hlavně, střihač celého filmu si zaslouží uškrtit celuloidem, idiot jeden! ;) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě prvního dílu, příběh nepředstavuje nejsilnější stránku celého filmového počinu. Jde zase a jen především o tancování, tancování a tancování. A i když už je dvojka bez Jessicy Alba, stále se mužské oko může potěšit natřásajícími se prdelkami a ženské oko vypracovanými mužskými svaly. Film na líné nedělní odpoledne, u nějž můžete podřimovat a po probuzení budete vždy v obraze, co se ve filmu děje - tancuje... ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Předem prokouknutá taneční limonáda nepostrádající nic, co je u těhle kousků nutné k úspěšnému americkému konci. Proč někdo točí filmy, které tu byly nejméně 100x nevím, moc tomu nerozumím. HONEY 2 se tváří, jakoby se od některých klišé chtělo odprostit, ale bohužel, jen některé známé pasáže rychleji přejíždí, možná aby to už nebylo opravdu moc, ale ono je to moc i tak. Dvě pěkné ženské, na které je radost pohledět nemůžou tohle zachránit, ani kdyby byly úplně nahé. Děvčata si užijí více, svalnatých mužů odhalených do půli těla je tu dost. Takže jde ve výsledku zas o další prd, který je jen o hezkých tvářičkách. Řekl jsem si, že se na HONEY 2 podívám jen, protože jsem ho měl v PC a nějaký film pro odlehčení mi neuškodí, bohužel tohle není ani na odlehčení, je to spíš prodlužovák nudy, takže už nikdy víc! Navíc některé taneční kousky vypadají jak epileptické záchvaty a to vůči modernímu tanci v jakékoliv podobě nebývám kritický. ()

Pingu222 

všechny recenze uživatele

Mám tenhle typ filmu fakt rád a docela jsem se i těšil. To jsem ještě ale netušil, že mi tam Jessica bude tak chybět, a že jedinou světlou stránkou budou taneční vystoupení. Jasně, řeknete si, že ten tanec je u takovýhleho filmu to nejdůležitější, ale oprati jedničce tam nejsou tak sympatický charaktery a to nemluvě o hlavní představitelce, která je fakt divná. Nejdřív je drsná, jak babiččina rohožka, takže pak, když se má zhostit nějakejch citově vypjatejch scén, tak je ještě chladnější než Pierece Brosnan. Abych to shrnul, hudba byla docela fajn, tanec taky a paní pěstounka byla fakt správná mamina, takže za slabší 3. ()

TommyDiamond odpad!

všechny recenze uživatele

Už při první scéně, když se začlo tančit ve vězení pro mladistvé jsem měl chuť prohodit televizi zavřeným oknem. Navíc moje hrdinctví tkví v tom, že jsem vydržel projekci tohoto snímku až do konce a nepoblil se u toho. Lidi, který si myslí, že tanec je všechno a tancem změní svět,hmm!?! No proč by ne? Já jim to neberu, každý má něco. Jenže filmy Honey, Honey2, Let's Dance 2+3 a Nakládačka jsou dělaný jako přes kopírák a pro mě to jsou největší sračky filmového průmyslu. Celkově 2% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Filmová postava Maria Bennetová (Kat Graham) má shodou okolností stejné příjmení jako další Katiina seriálová role v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), kde hraje Bonnie Bennetovou. (Reesam)

Reklama

Reklama