Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maria se po nedobrovolném pobytu ve vězení pro mladistvé vrací do drsného prostředí Bronxu. Tady chce prostřednictvím svého tanečního talentu a obrovské ctižádosti konečně změnit svůj život. Celé své srdce i duši obětuje tanci a spolu se svou taneční skupinou se začíná připravovat na televizní taneční soutěž “Tancuj, nebo zemři”. Podobně jako Honey před ní, i Maria objevuje vzrušení z tance, když si uvědomuje, kdo opravdu je a kam patří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

REBARB0RKA 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava, nesympatická protivná ... holka, mě tak otrávila, že ani ta taneční čísla, kvůli kterým se na podobné filmové braky dívám, mě nebavila. Hřebíček do rakve zatlouká to, jak jsou všechny postavy na konci moudré a uvědomělé. Být to o 100 minut kratší, mohl to být pěkný klip na youtube (samozřejmě za předpokladu, že by se ze záběrů vystříhala Katerina Graham). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat snímek, který je upřímný k divákovi. Hodní jsou hodní, zlí jsou zlí, naivní jsou naivní a nikdo nevyrušuje žádnou zbytečnou komplikovaností charakteru. Přesto mne tento snímek inspiroval k tomu, abych se vrhl do tanečních kreací a až s lehkostí postřeleného slona zvládnu nespadnout při polce, tak si sestavím takovou crew, že černoši zblednou závistí, bílí muži se naučí skákat a papež konvertuje k ateismu. ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Ani bych to nenazývala pokračováním, s jedničkou film prakticky nemá nic společného. Zatímco v ní se objevoval jakýs takýs příběh, dvojka sjela k jednoduchému a naprosto typickému scénáři dnešních tanečních filmů. Vadí to ale? Nadupaný soundtrack (Far East Movement, M.I.A., The Ting Tings, Estelle, Kardinal Offishal, Usher, Will.I.Am...) by rozpohyboval i hluchého, a taneční kreace berou dech. Do půlky jsem chtěla dát 4 hvězdy, ale pak jsem si kvůli věčnému natahování (1. kolo, 2. kolo, x-té kolo, remíza, battle) vážně začala připadat jako v TV show, akce upadala a já se chvílemi vyloženě nudila. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Mmm..tak co říct k tomuto počinu? Příběh sám o sobě nemá žádnou cenu komentovat, protože to je tááák průhledné, že nemá smysl na něm plácat písmenka. Jelikož jsem anti-fanynka Kat (u které horší než herecké výkony jsou snad jen její oblečky a zpěv) tak tím, že je obsazena do hlavní role, pro mě film ještě před zhlédnutím ztrácí na kvalitě.. a nemýlila jsem se. Dávám hvězdu za taneční kreace. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Předem prokouknutá taneční limonáda nepostrádající nic, co je u těhle kousků nutné k úspěšnému americkému konci. Proč někdo točí filmy, které tu byly nejméně 100x nevím, moc tomu nerozumím. HONEY 2 se tváří, jakoby se od některých klišé chtělo odprostit, ale bohužel, jen některé známé pasáže rychleji přejíždí, možná aby to už nebylo opravdu moc, ale ono je to moc i tak. Dvě pěkné ženské, na které je radost pohledět nemůžou tohle zachránit, ani kdyby byly úplně nahé. Děvčata si užijí více, svalnatých mužů odhalených do půli těla je tu dost. Takže jde ve výsledku zas o další prd, který je jen o hezkých tvářičkách. Řekl jsem si, že se na HONEY 2 podívám jen, protože jsem ho měl v PC a nějaký film pro odlehčení mi neuškodí, bohužel tohle není ani na odlehčení, je to spíš prodlužovák nudy, takže už nikdy víc! Navíc některé taneční kousky vypadají jak epileptické záchvaty a to vůči modernímu tanci v jakékoliv podobě nebývám kritický. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Filmová postava Maria Bennetová (Kat Graham) má shodou okolností stejné příjmení jako další Katiina seriálová role v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), kde hraje Bonnie Bennetovou. (Reesam)

Reklama

Reklama