Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maria se po nedobrovolném pobytu ve vězení pro mladistvé vrací do drsného prostředí Bronxu. Tady chce prostřednictvím svého tanečního talentu a obrovské ctižádosti konečně změnit svůj život. Celé své srdce i duši obětuje tanci a spolu se svou taneční skupinou se začíná připravovat na televizní taneční soutěž “Tancuj, nebo zemři”. Podobně jako Honey před ní, i Maria objevuje vzrušení z tance, když si uvědomuje, kdo opravdu je a kam patří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

claudel 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě prvního dílu, příběh nepředstavuje nejsilnější stránku celého filmového počinu. Jde zase a jen především o tancování, tancování a tancování. A i když už je dvojka bez Jessicy Alba, stále se mužské oko může potěšit natřásajícími se prdelkami a ženské oko vypracovanými mužskými svaly. Film na líné nedělní odpoledne, u nějž můžete podřimovat a po probuzení budete vždy v obraze, co se ve filmu děje - tancuje... ()

TommyDiamond odpad!

všechny recenze uživatele

Už při první scéně, když se začlo tančit ve vězení pro mladistvé jsem měl chuť prohodit televizi zavřeným oknem. Navíc moje hrdinctví tkví v tom, že jsem vydržel projekci tohoto snímku až do konce a nepoblil se u toho. Lidi, který si myslí, že tanec je všechno a tancem změní svět,hmm!?! No proč by ne? Já jim to neberu, každý má něco. Jenže filmy Honey, Honey2, Let's Dance 2+3 a Nakládačka jsou dělaný jako přes kopírák a pro mě to jsou největší sračky filmového průmyslu. Celkově 2% ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Mmm..tak co říct k tomuto počinu? Příběh sám o sobě nemá žádnou cenu komentovat, protože to je tááák průhledné, že nemá smysl na něm plácat písmenka. Jelikož jsem anti-fanynka Kat (u které horší než herecké výkony jsou snad jen její oblečky a zpěv) tak tím, že je obsazena do hlavní role, pro mě film ještě před zhlédnutím ztrácí na kvalitě.. a nemýlila jsem se. Dávám hvězdu za taneční kreace. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dobře se mi kouká na lidi, kteří umí tancovat a jako by nic dokážou předvézt nějaký pořádný kousek. Příběh jsem ani nehledala. Samozřejmě tu nějaká základní kostra je a kolem ní je nabaleno spousta tancování. Vlastně tu jde právě jen o to tancování. Tohle je přesně ten tip filmu, na jehož začátku už člověk ví, jak to celé dopadne. Tenhle prostý a jednoduchý fakt mi nevadil. Jen jsem netrpělivě čekala na poslední fázi filmu. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Kat Graham jak jí neznám... Ta holky mi něčím vadí... Její výraz obličeje je pořád takovej naštvanej... Nebo je to možná tím, že jí jako Bonnie nemám moc ráda... Ale tancovat celkem umí i jsem jí tady celkem zkousla... ale jinak je to klasika... hudba, tanec, trocha dramatu, hádek, trocha romantiky... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Filmová postava Maria Bennetová (Kat Graham) má shodou okolností stejné příjmení jako další Katiina seriálová role v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), kde hraje Bonnie Bennetovou. (Reesam)

Reklama

Reklama