Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maria se po nedobrovolném pobytu ve vězení pro mladistvé vrací do drsného prostředí Bronxu. Tady chce prostřednictvím svého tanečního talentu a obrovské ctižádosti konečně změnit svůj život. Celé své srdce i duši obětuje tanci a spolu se svou taneční skupinou se začíná připravovat na televizní taneční soutěž “Tancuj, nebo zemři”. Podobně jako Honey před ní, i Maria objevuje vzrušení z tance, když si uvědomuje, kdo opravdu je a kam patří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Tak to je pro mě větší propadák než Step up Streets. Taneční fil klasicky bez příběhu. První polovina je příšerně rozpačitá a příjde mi jako kdyby se herci/tanečníci neuměli uvolnit a stojí to za prd. Druhá polovina už je lehce lepší, dobrý nápad s Tron obleky na konci a taky pěkný závěrečný titulky... za to taky jediná 1*, protože hlavní herci jsou mi krajně nesympatičtí a ostatně scénář jak jsem řekl je opět žádný. Kamera stojí za neskutečný ho*no. Předpokládal jsem že když se udělá sequel k Honey s excelentní Albou tak dvojka bude aspoň za něco stát. Ale takovýdle debakl který snad i hrdě nosí jmeno Honey je prostě hrůza. ()

Deidy 

všechny recenze uživatele

Film mohl mít u mě mnohem lepší hodnocení, nebýt příšerného dabingu (zvláště osoba dabující hlavní hrdinku mi silně šla na nervy) a také těch rádoby drsných, avšak naprosto debilních keců, které se ve filmu sem tam vyskytly. Celkový příběh víceméně staré dobré klišé, které je předvídatelné až hanba, ničím nepřekvapí, ale pokud nevyžadujete po filmech nějakou extra originalitu, vadit vám to rozhodně nebude. Tanečních kreací je tu více než v prvním filmu, což je docela dobře, protože přeci jenom u filmu, kde je tanec hlavní téma, by přeci jenom neměly vyplouvat do popředí nějaké blbosti z omáčky okolo. A konec... jak jinak, než dokonale šťastný! ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ak niekto tomuto dá jednu hviezdu a menej je podľa mňa neobjektívny do veľkej miery. Spočiatku som si povedal, čo to je, lebo tá pózerská hlúpa scéna medzi väzeňkyňami bola zlá. Neskôr však nastalo osvietenie, lebo dialógy boli nadmieru skvelé a bez naivných a tupých rečí. Scenár tiež do veľkej miery ušiel, jediné čo mi tam stále vadí, je že niekto sa s niekým zoznámi a hneď vie presne napodobniť choreografiu tých druhých. Jessica Alba mi tu dosť chýba a najmä tú lásku černošky a belocha s peknou tváričkou som vôbec neuveril. Na konci som zas predvídal, že sa to rozhodne buď rozstrel alebo víťazstvo skupiny okolo, ktorej sa točí dej a tá pôjde na radu ako druhá a ono sa tieto dve veci spojili a nakoniec to tak dopadlo. Choreografie boli podľa mňa skvelé, dej bol zo začiatku jednoduchý, ale neskôr sa to zmenilo a tak sklamaný som z toho nebol. Scénka, kde jedna černoška varovala druhé dievča, že si ma dávať na jedného chalana pozor a následne ešte v ten večer ju náhodne stretli plačúc kvôli nemu v temnej malej bočnej uličke tomu dodala nedôveryhodnosť, tiež ma vedia vždy negatívne pobaviť tie pózerské ksichty, čo robia porotcovia. Pobavil som v dobrom, keď dievča išlo tancovať so starým pánom a on povedal, že netancuje a keď už tak jedine na pohreboch svojich nepriateľov. Napriek tomu, že to nie je trápne ako iné veci tomuto podobné a je to troška iné, dosť ma to nudilo. To znamená, že buď je už táto téma vyčerpaná alebo to jednoducho nemalo iskru a ja si myslím, že ešte stále to druhé. S pôvodnou Honey to nemá veľa spoločné, skôr si to chcelo privyrobiť na jej úspechu. Dalo by sa to po mnohých stránkach zlepšiť. Začínam si vravieť, prečo musia ku každému aspoň trocha dobrému filmu natočiť pokračovanie? A prečo väčšina je tak zlých, že len žije z minulej slávy? Odpoveď bude určite peniaze a to vie zničiť veľa. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Kdyby jste hledali jeden důvod, proč na tenhle film koukat či abychom byly specifičtější, něco co jinde nenajdete, mám strach že by to bylo marné. Příběh cliché jako poslední dobou skoro většina, herci umí hrát asi tak jako já (takže neumí :), zápletka či dialogy se pořád opakují, což jim na už tak chabé logice taky nepřidá, snad jediné co tu stojí za "hřích" jsou taneční scény a hudba...spíše ta hudba :D Choreografie se s Let's Dance (pecka), britskou verzí StreetDance (dobré) či jedničkou Honey (povedené) vůbec nedá srovnat, jsou tam nudné okamžiky, divák má často pocit, že zas tak dobré to není a hlavně, střihač celého filmu si zaslouží uškrtit celuloidem, idiot jeden! ;) ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Kat Graham jak jí neznám... Ta holky mi něčím vadí... Její výraz obličeje je pořád takovej naštvanej... Nebo je to možná tím, že jí jako Bonnie nemám moc ráda... Ale tancovat celkem umí i jsem jí tady celkem zkousla... ale jinak je to klasika... hudba, tanec, trocha dramatu, hádek, trocha romantiky... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Filmová postava Maria Bennetová (Kat Graham) má shodou okolností stejné příjmení jako další Katiina seriálová role v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), kde hraje Bonnie Bennetovou. (Reesam)

Reklama

Reklama