DC Showcase: Catwoman
USA, 2011, 15 min
Lauren MontgomeryHrají:
Eliza Dushku, John Di Maggio- komentáře
JohnnyD
Nie je to také dobré ako Green Arrow alebo Jonah Hex, no ani také zlé ako Spectre či Shazam/Superman. Catwoman je sexy, kostým má fajn, no príbeh je dosť deravý. Ale ako celok fajn jednohubka.(5.1.2012)
Dragoni
Ke zhlédnutí ZDE.(15.12.2011)
swamp
Catwoman mě nikdy zvláště nebrala.. a ani tenhle kraťas není výjimkou.(12.12.2011)
iamek
Asi nejslabší DC Showcast animák.(31.12.2011)
Caszidy
Je to ode mně troufalost dávat v podstatě doplňkovému "kraťasu" pět hvězd, ale v tomto případě si je Catwoman zaslouží. Na té čtvrthodinové stopáži je totiž dokonale vykreslená atmosféra, s výbornou animací i dabingem Elizi Dushku. Navíc, ač jde o animovaný film, postava Catwoman nebyla nikdy více sexy. Tohle je ten správný způsob jak by to mělo vypadat. Doteď se nemohu srovnat s tím, že si Nolan vybral pro nadcházející "povstání Temného rytíře" do role Catwoman Anne Hathaway. V mých očích by se jen málokterá herečka pro tuto roli hodila ještě méně, než právě ona. Co naplat.(20.3.2012)
liquido26
Takový příjemný doplňěk k novému Batman: Year One. Od krátkometrážního snímku jako je tento se nedá čekat o moc lepší příběh, protože na to prostě není čas a prostor. Animace byla výborná, Catwoman správně sexy, takže spokojenost. Myslím, že by si Feline Fatale zasloužila konečně svůj animovaný celovečerák.(19.10.2011)
Danny F.
Bitky by ušli. Docela solidní komixák. 65%(13.5.2012)
bartias
Bonus na DVD k filmu Batman: Year One je přesně v duchu nového komiksu s Catwoman. DC se s kočičí ženou nepáře a protože vždycky byla provokativní, teď je z ní rovnou super sexy hrdinka. Vyzývavý tanec u tyči hraničí s kreslenou erotikou. Akce (tedy akční scény) je dostatečně dynamická a příběh, který vzhledem k formátu krátkého filmu nemá moc prostoru, jí aspoň nestojí v cestě. Co kdyby se Catwoman příště dočkala vlastního filmu s Temným rytířem ve vedlejší roli?(18.10.2011)
ledzepfan
...čistých 5 to možná není, ale někdo musí pomoct catwoman dostat se z bahna hodnocení neználků :D...(ikdyž koukám, že to není jen problém kočičí ženy-DC showcase tu obecně dotávají na prdel=trapas toto)(27.2.2012)
Venous666
Je to můj první animovaný snímek DC Showcase a musím uznat, že jsem očekával něco více. Přál jsem si více akce, více nápadu a více sexy záběru na kočičí ženu. Ale aspoň na chvilku jsem měl možnost vidět anime striptýz :-)(24.1.2012)
2Hitman3
Po mirnem zklamani po Batman: Rok Nula je tento kratas prijemnym zazitkem. Kratka stopaz a akce po celou dobu akce dava zaruky kvalitni zabavy.(20.12.2011)
longercz
Na to, že to je kreslený, se nám Catwoman s hlasem Elizy Dushku převedla opravdu velmi sexy. Tady, ale končí veškeré plusy, takže shlédnutí doporučuji pouze mužskému publiku.(9.4.2012)
Jarlaxle
I když po příběhové stránce toho Catwoman moc neukáže, předvede divákům, že má jiné přednosti...(18.10.2011)
Tom_Lachtan
díky tomu že je kratší je lepší než Superman/shazam, ale oproti ostatním na kvalitě ztrácí, přesto dokázala ukázat vše důležité o postavě což je vlastně i účelem showcaseů. post scriptum: nejlepší scéna je tanec u tyče [0´=(13.5.2012)
Související
- DC Showcase: Green Arrow (video film) (2010)
- DC Showcase: The Spectre (video film) (2010)
- Superman/Shazam!: Návrat černého Adama (video film) (2010)