Reklama

Reklama

Těhotná za každou cenu

  • USA Babyfever
všechny plakáty
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

Gena je obyčejná žena, která se nemůže rozhodnout mezi dvěma muži. Její současný přítel by se s ní rád oženil a měl děti. Do této situace však přijíždí její bývalý milenec, který by rád navázal tam, kde přestali. Aby bylo vše ještě složitější, je Gena možná těhotná. V téhle neradostné situaci se vydává na miminkovskou oslavu své kamarádky, kde se jí různé ženy svěřují s tím, jak samy čelí tikajícím biologickým hodinám. (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (3)

pCCb 

všechny recenze uživatele

No, viděl jsem to celý do konce :-) Tedy, spíš slyšel, něco jsem u toho dělal na počítači. Samozřejmě, pro chlapa je dost těžký snést takovou nekonečnou lavinu. Ale určitě je to dobrá psychologická sonda, jak tlak společnosti poškodil základní potřeby žen. Aby jim "pomohl". Zaujala mě jedna myšlenka, volně citováno: "Už vlastně nejsem žena, jsem citlivý chlap. A je mi to k ničemu." ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Chápem, že toto nie je film pre chlapov, ale pokiaľ máte radi Woody Allena, tak by ste tomu mohli dať šancu. Je to taká ženská Allenovka o jednej neurotičke, ktorá váha, či už má otehotnieť a založiť rodinu. Celý film zvažuje rôzne možnosti vrátane toho, ktorého chlapa si vybrať. Toho súčasného, ktorý na ňu tlačí, aby s ním otehotnela alebo so sexy nespoľahlivým hercom (roztomilo zúfalý Eric Roberts). A aby toho nebolo málo, tak na kameru svoje pocity ohľadom tehotenstva ventiluje asi tak desiatka ďalších zúfalých žien na prahu štyridsiatky, ktoré makali na kariére a pomaly zisťujú, že im ušiel rodinný vlak a ich vajíčka sú už pomaly po záruke. Chlapi tu sú buď neschopní alebo prinajlepšom submisívni, takže chápem, nízke hodnotenie a že to bežný chlap nerozchodí. Miestami film ale celkom vtipne ukazuje, že ženy kariéristky majú problém. Chlapi od sporáka nerastú na stromoch a nakoniec aj tak všetky tie ženské snívajú o drsniakovi, ktorého by si skrotili, namiesto o nejakom nudnom slušniakovi. 6/10. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama