Reklama

Reklama

Šmoulokoleda

  • Česko Šmoulí Vánoce (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2011, 22 min

Šmoulové vám nesou koledu! Ve šmoulí vesničce nastal čas Vánoc! A to je období, které všichni šmoulové nadevše milují. Všichni až na Mrzouta, který před duchem Vánoc prohlásí, že je to všechno podvod. Na pomoc musí přijít zázračný lektvar taťky Šmouly a trojice začarovaných šmoulů, která se pokusí dát věci do pořádku. Podaří se jim společně přesvědčit Mrzouta o skutečném významu Vánoc dřív, než šmoulí vesnička padne do rukou zlého Gargamela? Nechte se okouzlit zbrusu novou zábavnou a dojemnou “Šmoulokoledou”, jakou jste ještě neviděli! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Šmolko Hundroš bol v detstve mojim najväčším obľúbencom. A tak mi je ľúto, že nejakého hollywoodskeho moralizátora napadlo prirovnať ho k Ebenezerovi Scroogeovi a vytvoriť tak 1348. variáciu na Vianočnú koledu, bez štipky invencie a s minimom humoru. Toto nechytí za srdce ani v najsilnejšom vianočnom opojení. (4/10) ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Takový milý šmoulí filmek, půl hraný, půl kreslený. Abych pravdu řekla, raději jsem mám tu kreslenou verzi, na hranou verzi si nemůžu zvyknout, ale koukat se na to dá. Ti Dickensovší tři duchové vánoc mají asi dost velkou popularitu, protože to rádi využívají ve filmech. Kéž bych to viděla ještě před Vánoci, určitě by mi to zvedlo vánoční náladu. A hlavně tam nebyl žádný Santa !!!!!! ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Klasický krátkometrážny vianočný príspevok k novodobému snímku o šmolkoch. Je to síce milé a poučné, ale v zásade sa to nijako nelíši od ostatných animákov typu Shrek, Madagascar a pod. Každopádne ale prelínanie 3D a 2D animácie potešilo a časy dávno minulé s dávnejšími animáciami dodali trošku nostalgie. 55 % ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Šmoulí vánoční koledě jsem udělila shodné hodnocení jako té Zemeckisově, čtyři hvězdičky. Shodou okolností jsem je obě viděla v jeden den s jen pár hodinovým odstupem. Na Šmoulokoledě se mi navíc hodně líbilo střídání těch "starých" animovaných a "nových" 3D postaviček a chytře zvolená role Mrzouta. Uvítala bych však větší zapojení mých oblíbených záporáků Gargamela a Azraela.. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Komerce, komerce k nám přichází, zpívejme přátelé... Je to skoro stejná sračka jako Shrekoleda. Příběh o ničem a pořád o tom samém. Prostě vánoční nalejvárna, která jednou za rok v nějaký podobě nesmí chybět. Pár scén se ale dalo přežít a hlavně nebyla větší část příběhu renderovaná ve 3D na počítači. Kresba byla podobná té ze seriálu, za což patří tvůrcům dík. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Gargamel má místo klasických pěti prstů pouze čtyři prsty na rukách. (griph)
  • Film byl vydán jako bonus na DVD k filmu Šmoulové (2011). (slatkac)
  • Někteří herci, kteří propůjčili svůj hlas Šmoulům v předchozích projektech, byli vyměněni v tomto kraťasu. (griph)

Reklama

Reklama