Reklama

Reklama

I přes veškerá ochranná opatření se někdo dostal do počítačové sítě FBI. John se teď musí zachráni svůj život, ale i životy všech členů jeho rodiny. I přes veškerá ochranná opatření se někdo dostal do počítačové sítě FBI a odcizil veškeré spisy z Programu na ochranu svědků. Podle všech předpokladů byl tento seznam prodán zločineckému syndikátu. John (Eric Roberts), který je součástí tohoto programu, musí nyní ochránit sebe a hlavně svou nic netušící rodinu před chladnokrevným zabijákem, který je blíž, než si myslí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

himor 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou...myslel som si že po Falošnom Únose už neexistuje takýto šialený film s hlavným dobrákom Ericom Robertsom. Ale našiel sa. Toľko absurdnosti, až to nieje únosné!!! ALE! Ak to človek berie ako komédiu, tak je film k popukaniu! Ja som sa neskutočne bavil na každej dementnej scéne, ktorých tam bolo mimochodom asi 200. Prestrelka hneď na začiatku s úchvatnou naháňačkou v rýchlosti asi 35km/h mi jasne predznamenali kvality filmu a jeho ďalšie smerovanie. Proste skvelé, odporúčam pozrieť. Ale len tým odvážnym, ktorí na to majú gule a odvahu. 100% ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Film má slušný obsazení. To ano. Ale jinak zklamání. Můj názor je někde mezi Lacikem a Vegetolem. Honičky dobré, zato přestřelky jsou vyloženě odbyté. Jako kdyby honičky natočili kvalitně jen proto, aby je nacpali do traileru a zbytek spíchli za pár dnů narychlo, aby to měli za sebou. Místy je to tak stupidní, až to člověka pobaví. Na ty 2 hvězdy to nakonec vystačí i po druhém zhlédnutí (hlavně souboj Chapa x Roberts na konci je obstojný), ale je to o prsa. 26%. PS: Většina hodnotících tenhle film patrně stejně neviděla, protože je tu poměrně málo komentářů vzhledem k hodnocení. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

S kolegom vegetolom nesuhlasim v tom, ze to je rutinne becko. Mozno z hladiska scenara, ale akcne sceny pôsobia amaterskym dojmom. Az sa mi nechce verit, ze to natocil reziser peciek ako je Komando a Zúčtovanie v Malom Tokiu. Aj z nizkeho rozpoctu aky mal k dispozicii, dokázu reziseri ako je Isaac Florentine vydolovat ovela kvalitnejsie a velkolepejsie akcne sceny. Pritom v rovnakom roku Lester natocil slusne videobecko Základňa, takze fakt nechapem, ze to tentokrat tak odbil. Takze jedinym pozitivom celeho filmu je charizmaticky Eric Roberts, ktory tu je stale poriadne namakany a s dlhsimi vlasmi vyzera ako za starych dobrych cias, ked hral vo filme Najlepší z najlepších. Len kvôli nemu davam jednu hviezdicku. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní béčko, které je sice plné ohraných situací a klišé, ale i přesto je docela zábavné. Lester už sice jen se slzou v oku může vzpomínat na svůj největší hit Komando, pořád ale dokáže natočit koukatelné akční scény. A to i když jeho mozek jede na poloviční výkon. Tady se mu podařilo natočit docela slušné automobilové honičky. Roberts tu jako hlavní hrdina předvádí svůj standartní akční mód, Damian Chapa je jako arogantní mafiánský synek zábavný a ten mladej debil, co hraje toho hackera je fakt na ránu. Jinak logika dostává ve scénáři jako obvykle na prdel. Chvíli mají mafiáni zablokované telefony a za chvíli už zase vesele volají. Atd, atd... Prostě akční jednohubka jen pro skalní příznivce. Mozek nutno pustit na volnoběh. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama