Alfasamice (amatérský film)
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2011, 3 min
Rosana ZvelebilováHrají:
Michaela Marečková, Rosana ZvelebilováObsah
Pořad o ženách, pro ženy a tvořený výhradně ženami. Internetový seriál uveřejňovaný po 250ti shlédnutí. (oficiální text distributora)
hirnlego
odpad!Někdo má a někdo nemá.(18.12.2011)
LINKIN
odpad!Jednou těch pět budeš muset Báro dát. Nebo myslíš, že to dělá pro sebe? :D(18.12.2011)
Adam Bernau
Nejlepší svého druhu.(17.5.2012)
Iroquaise
u prvního dílu jsem si ještě pochvaloval, jak je to svižně sestříhaný...zpočátku to bylo i trochu vtipný ( chceš dítě? tak si pořiď kytku)...u druhýho dílu se humor totálně vytratil a pořad se začal brát nebezpečně vážně...třetím dílem jsem se už jenom masochisticky ukájel...já sem taková kráva....(15.1.2012)
panlorenc
Dámy, nevíte si rady? Nechte si poradit od erudovaných alfasamic! Ke shlédnutí zde.(27.1.2012)
blackJag
"Dnes budeme vařit popcorn..." Takový dobrý nápad, jak by se měly dělat pořady pro ženy :-) Hlavně krátce a svižně, ať to nezabere moc vysílacího času - idea, s kterou nelze nesouhlasit :-))(16.5.2012)
Aelita
"Když se setmí: Pokud vás manžel miluje, nebuďte tvrdohlavá, vzdávejte mu čest každý den, nebuďte umíněná. Když se setmí, rozsviťte lampu, běžte do ložnice, upravte postel a utřete prach. Každou noc, když spočine v posteli, skloňte se k jeho nohám a vzdejte mu poctu. Nikdy nezapomeňte,když ho postihnou křeče, lehce ho namasírovat. Po rozednění nezůstávejte v posteli příliš dlouho, vstaňte ještě před svým manželem a připravte pro něj vodu, aby si mohl umýt tvář. Potom uvařte a připravte misku s jídlem. Postarejte se o to, aby ve vodě nebyl žádný prach. Jestliže víte, že má nějakou schůzku a ještě nevstal, něžně ho vzbuďte, aby se mohl najíst. Seďte poblíž něho, zatímco jí, pro případ, že by něco postrádal, nedejte mu důvod, aby si o to musel říkat. Buďte pozorná, dokud se nenají, potom se můžete najíst i vy. Nejezte dřív než on, není to slušné a nebude se mu to líbit. Jestliže je váš manžel v královských službách, připravte mu jeho pouzdro s betelem a tabákem. Vždy na něho čekejte a poslužte mu jako příteli. Pokud budete sloužit svému muži bez selhání, budete také vy prosperovat a stoupne vaše cena v očích jiných. Skutečná dáma vždy ukazuje svoji přirozenost, nikdy se nevzdávejte svého dobrého chování. Není dobré být napůl mužem a napůl ženou a nikdo vás za to nebude obdivovat" (thajský poeta Suthom Phu, 18.-19. století). ____ Ukázky z programu kurzu pro ženy a pro muže: 1. Kurz „jak se stát opravdovou ženou“ Orientační běh: Jak dojít do obchodu nejjednodušší cestou a koupit pouze to, co je potřebné. Dokážeš to sama! Diskuze a skupinová terapie pro ženy závislé na telefonu. Jak žít bez sluchátka? Současná ohrožení: Pozor – logika útočí! Šokující odhalení: Přednáška s ilustracemi na téma „tvůj pes a tvůj manžel opravdu nejsou totéž“. Být partnerkou: Seminář pro zkušené ženy na téma „jak sdělit, o co mi jde, pomocí jedné jediné věty“. (Práce s psychoterapeuty.) 2. Kurz „jak se stát opravdovým mužem“ Toaletní papír: opravdu vyrůstá na úchytech? (Diskuze.) Rozdíl mezi košem na špinavé prádlo a podlahou. (Praktická cvičení s pomocí fotek a nákresů.) Špinavé nádobí: dokáže samo létat a doletět do dřezu? (Panelová diskuze s odborníky.) Dálkový ovladač televize – jeho ztráta. (Linka pomoci a skupinová terapie.) Umění nacházet ztracené věci: Otevřené fórum na téma „strategie hledání na správných místech a prohledávání domu s doprovodem rytmického pokřikování“. Jak si pamatovat důležité termíny a jak informovat o zpoždění. (Vzít s sebou vlastní kalendář a mobil.) Lze sedět potichu, když manželka řídí auto? (Cvičení na simulátoru.) „Jsem dospělý“: základní rozdíly mezi tvojí matkou a tvojí manželkou. (Praktická cvičení a hra na role.) Jak být ideálním partnerem na nákupech. (Relaxační cvičení, meditace a dýchací techniky.) Techniky přežití: jak žít celý život v omylu. (Individuální psychoterapeutická podpora.) (Polsko, 20. století) ____ To je jen vnější obal života. Podstata a vnitřek spolužití dvou pohlaví zůstaly stejné jako v pravěku. ____ Jedna hvězdička dohromady za tři zhlédnuté díly za ten sociologický studijní materiál o gama samičkách.(21.5.2012)
Ziralka
odpad!Viděla jsem včera na festivalu Klapka 2012. U prvního dílu se to ještě dalo sledovat, dokonce jsem se i zasmála u znělky, ale pak už to bylo jako dílo 11letých puberťaček, co z nudy o víkendu točí na foťák "vtipné" kousky. 10% a víc ani ň(11.3.2012)
Amper01
Parodické, vtipné... Proč tedy ne...? :D(7.3.2012)
Limetka_M
odpad!To snad ne!(12.2.2012)