Máša a medvěd (TV seriál) (festivalový název)
Masha i Medved
Masha and the Bear
(neoficiální název)
Animovaný / Komedie
Rusko, 2010, 18x7 min
Oleg Uzhinov, Denis Chervyatsov, Oleg KuzovkovHrají:
Alina KukushkinaObsah
Veľmi milé a vtipné dobrodružstvá malého dievčatka Maši a veľkého medveďa, komediálny 3D animovaný krátkometrážny seriál pre deti od 3 do 9 rokov.
Zoznam epizód:
21.Sám doma
22.Dýchajte,nedýchajte
(DETTO1976)
Joski
Krátkometrážne rozprávky o malom nezbednom dievčatku Máši a dobrosrdečne trpezlivom cirkusovom medveďovi Míšovi. Príbehy sa odohrávajú v lese a v dome medveďa. Každá časť prináša nové a veľmi vtipné situácie zo života hlavných postáv a zvierat v okolí. Hyperaktívna a energická Máša väčšinou vyrobí nemilé prekvapenia a všetko musí vždy či chce alebo nie, zachraňovať medveď Míša. Animácia je okrem úvodných titulkov vypracovaná do najmenších detailov v 3D modelácii. Veľké plus sú vydarené gagy a povahová charakteristika postáv. Pre deti sú v niektorých častiach doplnené piesne pre Mášu, ktorá je v tomto seriáli jediná hovoriaca postava. Seriál možno hodnotiť po výtvarnej i dejovej stránke ako veľmi vydarený a vrelo odporučiť celej rodine:-) 90%(29.10.2011)
DETTO1976
Tu si môžete pozrieť všetky časti tejto nádhernej rozprávky. http://www.youtube.com/watch?v=PXBiFKqErTg&annotation_id=annotation_636825&feature=iv(13.11.2011)
JK77
Vsetky TV stanice pre deti sa mozu schovat, keby vysielali len toto tak je 100% nizsia agresiita deti a daco sa aj poucia. Krasne animovane, super myslienky, a v rustine je to napopukanie. Palec hore tvorcom!!!(25.3.2012)
Keys1
prečo pre deti od 3-9 rokov? mám 19 a kukam to každý deň a stále sa na tom smejem , aké je to úžastné, nie ako dnešné 3D rozprávky s rozpočtom 100 000 000 dolárov a čo s toho? 120 minút nudy 20 minút srandy (nevravím o Dobe Ladovej teraz) .... 100%(19.1.2012)
m13l
Tak vážení, toto sú absolútne najlepšie rozprávky za posledných pár rokov čo som videl... Konečne nikto nikoho nenaháňa, netlčie, nebije sa... a je to nádherne animované...Pozerám na to so synom a myslím že sa na tom bavíme zhruba rovnako a to je rozdiel cez 30 rokov... Doporučujem všetkým.(9.2.2012)