Reklama

Reklama

Máša a medvěd

(seriál)
  • Rusko Maša i Medveď (více)

Série(5) / Epizody(117)

Medvěd, bývalý cirkusový artista, se usadí v lese a připravuje se na pohodový život plný ticha a klidu. Dokud se však neseznámí s nezbednou holčičkou jménem Máša, která zde žije se svým prasátkem, kozou a psem. Sledujte celou řadu zábavných příběhů o holčičce jménem Máša a jejím medvědím kamarádovi, bývalém cirkusovém artistovi. Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy. Medvěd je laskavá otcovská postava, která se ze všech sil snaží své kamarádce pomáhat a chránit ji před úrazem. Sám se při tom však často nechtěně stává obětí jejích lumpáren. Ačkoli má medvěd rád svůj klid, stýská se mu po společných chvilkách s Mášou, když mu zrovna není nablízku. Společně s pochybnou partičkou přátelských zvířat, která si z lesa udělala svůj domov, Máša a medvěd pobaví dospělé i děti a poučí diváky o kreativitě, oddanosti a skutečném přátelství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (118)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Technicky i jinak vymazlená animovaná groteska z Ruska? Nu, je na čase se soudruhů začít opravdu bát, protože to dokazuje, že skutečně dokážou "dohnat a předehnat":) Občas sice mám pocit, že se tu v oblasti vyobrazování "trademarků" ruského kulturního dědictví trochu moc tlačí na pilu (hlavně písničky jsou takové, ehm...), ale převážnou většinou mě tyhle příhody starého cirkusového medvěda a blonďaté copaté pohromy nehorázně baví. 90% ()

John8 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála současných pohádek na kterou se s bráškou rád podívám. Zajdu až tak daleko a nazvu Mášu novým Tomem a Jerrym protože všechno na nich do sebe prostě zapadá, je tu pocit mírného šílenství ze kterého vychází většina vtipů současně opěvují spoustu tradičních ruských folklórních i jiných zvyklostí a detailů, ale zároveň to není jen kopie něčeho jiného. 5* a byl bych hrdý kdyby se i nám čechům povedlo vytvořit něco podobně skvělého (co by nahradilo ožralou kozu) ()

Reklama

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Úžasná záležitost!V obsahu je psáno "seriál pro děti od 3-9 let",ale moje 22měsíční dcerka Mášu miluje už teď.A nedivím se jí.Jen upozorňuji,že hodnotím původní Ruskou verzi,která je volně dostupná na Youtube a je dokonalá..Já jen doufám,že si tuhle krásnou věc nevezme do parády Česká televize.To by mně ani nepřekvapilo,kdyby Mášu namluvila třeba Eliška Balzerová.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vtipná animovaná seriálová rozprávočka o jednom veľmi, ale veľmi nezbednom a roztopašnom dievčatku, ktorého sa boja všetky zvieratká. Teda až na toho medveďa, ale aj on je s ňou často v koncoch. Niekedy má chuť pred ňou ujsť, inokedy sa zase skryť. No ale dá sa to? Pred Mášou predsa niet úniku, keď si vás vyberie za kamaráta tak nemáte na výber. Deťom sa Máša ohromne páčila, dúfam, že si ju nezoberú za príklad :). 80/100 ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální animák. Když už jste nuceni dívat se se svými ratolestmi na nějakou pohádku, tak u téhle se zabaví i dospělý divák. Máša je tak neuvěřitelně otravná, že si snad v každém díle vzpomenete na nějakou situaci právě s vašimi dětmi 😂. Za mě jedna z nejlepších moderních pohádek. Žádné mlácení, bojování, jen neškodné a vtipné scénky se zvířátky. Za mě paráda. ()

Galerie (232)

Zajímavosti (15)

  • Zlúčenina, ktorú má Medveď nakreslenú na tabuli v epizóde "Rastový vitamín", sa nazýva 3-[(6-amino-2-methyl-1,2-dihydropyrimidin-5-yl)methyl]-5-(2-hydroxyethyl)-4-methyl-1,3-thiazol-3-ium. (Lukoh)
  • Máša vie hrať na elektrickú gitaru ("Hit sezóny"). (Carol Pifková)
  • Medveď Míša je cirkusovým medveďom, ktorý si svoj dôchodok užíva v lese vo svojom domčeku. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama