Prachy, zbraně, jedno porno

Bang Boom Bang - Ein todsicheres Ding

Akční / Komedie

Německo, 1999, 110 min

Peter Thorwarth

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,500,000(24.11.2009)

Velice zábavný německý mix kriminálky a komedie s mnoha bizarními originálními postavičkami, které si zamilujete (podvodníci menší i větší, zlodějíčci, pornoherci).(22.2.2005)

U nás distribuované pod děsivým názvem "Prachy, zbraně, jedno porno". Německý film s prvky gangsterky a krimi, který upoutá především černým humorem, německým rapem (který však moc nemusím) a místo slušnou zápletkou. Přimnělo mi to skvělé filmy Guye Ritchieho jao třeba Sbal prachy a vypadni, ze kterých autoři jistě čerpali inspiraci. Přesto k dokonalosti tomuto dílku chybí mnoho, ale pro příjemné pobavení u videa postačí...(15.3.2004)

Jednoznačný súhlas s Paldinim. Dokonca si myslím, že ani český distribučný názov nie je debilný. :-) Skvelý nemecký mix gangsterky a komédie, ktorý ma napriek negatívnym očakávaniam príjemne pobavil. Zároveň vo mne vzbudil jedinú otázku: V čom je slovenská kinematografia horšia od tej nemeckej, že aj za tých málo peňazí čo máme nakrúcame samé antidivácke, kváziumelecké sračky a nevieme urobiť jeden relatívne inteligentný a súčasne komerčne úspešný divácky film ? Hmmm ... (6.12.2005)(6.12.2005)

Film na způsob Sbal prachy a vypadni. Sice ne tak skvely, ale rozhodne sem se u neho nenudil!!(24.7.2006)

Spíše komedie nežli gangstera. Hodně vtipných absurdit i zajímavých postav. Mě osobně se nejvíce líbila trezorová scéna, porno v cele taky nebylo k zahození :-) Rozhodně však nejde o nic převratného, mimo gangstera v červených teplákách jsme již všechno mohli několikrát vidět.(1.3.2006)

Docela vtipná NĚMECKÁ komedie (už to je s podivem) se skvělým cameo Schweigerem, ujetá zápletka. Dá se to vydržet, zas taková sláva to není. 60 %(26.11.2008)

Nebyl to špatný film, ale pořád je to jen Německo. To, že si to hrálo na Tarantinovku, by mi ani tak nevadilo. Mám takové filmy rád. Nemělo to ale tu šťávu. Na druhé straně, herci byli slušní a postavy pitoreskní. Možná kdybych se na to nedíval sám, více bych se zasmál. Každopádně na čtyři hvězdy to nemá. Ale i tak celkem slušné.(3.3.2009)

Rok po veleúspěšném Sbal prachy a vypadni přichází německá variace na podobné téma. Ale mně se to i tak hodně líbilo. Vtipné, dobře zamotané, postavy hodně sympatické, A. Neldel moc hezká a vyústění taky dobré. Pobavilo mě cameo T. Schweigera. Fakt dobrá černá komedie křížená s krimi a gangsterkou :). Dobrá volba.(8.3.2012)

Po filme Klopanie na nebeskú bránu ďalší nemecký filmík, ktorý ma rozosmial. Tak absurdné postavy, uťahovanie si sami zo seba, to asi dokážu skutočne len Európania (a Ace Ventura ;) ). Štyri plné hviezdičky.(29.7.2009)

H-blockx, Ned Flanders, variace či inspirace u Gueye Ritchieho a jeden vyhulenej Keek. Zábavná německá krimi komedoška s absolutně nejapnými postavami a zápletkou, ale je to perfektní až do samého konce :-)(4.3.2012)

Vcelku povedená komedie s několika opravdu vtipnými pasážemi, například scéna s palcem a trezorem byla výborná.(5.5.2010)

spis 3 a 1/2..byla to fakt misty prca...hlavne kdyz mu stara poslala do basy pecko kde ho podvadi :)(8.2.2007)

Ja som bol prijemne prekvapeny, mily film, super postavicky, dobra zapletka, humor, uveritelnost, proste OK.(22.1.2012)