Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanečník Ash (Falk Hentschel) je samotář, který cestuje a soutěží ve streetdance. Snaží se být tím nejlepším z nejlepších a jeho snem je vyhrát Světový šampionát a porazit svého největšího rivala Vince z taneční skupiny Neporazitelní. Šance se blíží - tito trojnásobní šampióni budou brzy vystupovat v Paříži. Ash hned vyráží hledat nejlepší tanečníky po celé Evropě, aby mohl sestavit novou taneční skupinu. Se vším mu pomáhá jeho nový kámoš Eddie (George Sampson). První jejich zastávkou je dánský Copenhagen, kde získají Eddieho starého kamaráda Stepha, dalším je Tino, kterého na pláži na Ibize obklopuje houf krásek. Následuje Skorpion ze Švýcarska, Bam Bam z Amsterodamu, Kill a jeho bratranec Junior z Berlína. V Londýně narazí na skupinu The Surge. Potom se vypraví do Prahy vyzvednout Terrabita, dalším tanečníkem je Ali z Lyonu a pak už jen Yo Yo a Legend z Říma.

Jakmile je celé osazenstvo v Paříži, najdou si podnájem a navzdory několika maličkostem jsou všichni odhodlaní utkat se s Neporazitelnými. Eddie a Ash se ještě zastavují v samém srdci Paříže a to přímo v podzemním klubu Salsa. Zde Ash poprvé vidí krásnou Evu (Sofia Boutella) tančící vášnivou salsu na pódiu tvořeném boxerským ringem a rozhodne se ji do své taneční skupiny zapojit. Evě se ten nápad nejdřív moc nezdá, ale nakonec souhlasí. Spojení streetdance a vášnivé salsy nakonec probudí vzájemnou vášeň i v srdcích Evy a Ashe, ale co dál? Má vůbec narychlo spojená skupinka tanečníků z celé Evropy proti Neporazitelným šanci? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jednička (3D) byla crossover streetu a baletu, tohle je pro změnu crossover streetu a salsy - což znamená, že je rozhodně na co koukat, ale malým problémem je, že tady je příběh už natolik odsunutý do pozadí a podřízený tanečním číslům a hudbě, že to působí neskutečně hloupě (a to je co říct - většina podobných filmů sice nemají děj nic moc, ale tady to bylo dotaženo skoro do extrému). Dochází tak i k drobným příběhovým nesmyslům, jen proto, aby se co nejvíc podpořila efektnost tance - například, kde na konci vzala celá ta grupa tak rychle převleky za roznašeče popcornu? No, nebudu se v tom šťourat. Na druhou stranu je pravda, že už jsem v jednom z dřívějších komentářů na jiný film napsala, že u podobného žánru hodnotím hlavně tanec a hudbu a jak jsem si to celkově užila. A v rámci tohoto je to vcelku příjemný film s dobrým výběrem hudby a spousty tanečních battlů. Bohužel se mi to ale líbilo o něco méně než jednička a navíc mi byla hlavní mužská postava neskutečně nesympatická (plus mě celou dobu z nějakého důvodu rozptylovalo, že měl jedno oko menší než druhé). Proto volím spíš silnější tři hvězdičky než slabší čtyři. Když to ale shrnu, tak se mi tenhle dvoudílný britský počin líbí o něco více než americká "tetralogie" Step Up (kde mě nejvíc zaujal tak akorát třetí díl). UK by klidně mohlo ještě udělat pokračování - byla bych zvědavá, s čím by přišli příště. :) ~(3,4)~ ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Bylo od začátku jasné, že scénář bude jediným velikým klišé a potvrdilo se to. Předností filmu je celkem slušný popík, na který se zde tancuje a hlavně po všech stránkách fantastická Sofia Boutella. Ne nadarmo si ji vybraly k spolupráci Rihanna, Madonna a další. Záporem je hlavní mužská role. Sice má v životopise také nějaké taneční úspěchy, ale ve srovnání s ostatními snad padesáti protagonisty mi přišel dost slabý a jako herec ještě horší. ()

Reklama

Florfila 

všechny recenze uživatele

Filmy s dance tématikou jsou mou životní vášní. Ať jsou dějově a herecky jakkoliv slabé je to jedno, protože o tom to není. Je to o touze, o vytrvalosti, o snech, o naivitě a o realitě se kterou se sny musejí vypořádat. A v neposlední řadě je to o tanci a o choreografii. Je to o hledání něčeho nového, protože dnešní svět už je nasycen snad úplně vším a není zde nic, co by tu už nebylo. Ale snaha tanečníků, choreografů, filmových tvůrců - nepřestává mě to bavit. Je to bezpochyby jeden z nejlepších tanečních filmů poslední doby. A Sofia Boutella? Tak na tuhle divokou kočku, jak se zmítá v rytmu hudby, bych dokázala koukat hodiny a hodiny. Opravdové labužo. ()

dzagudka 

všechny recenze uživatele

Baví mě stále nové nápady, jak sladit různé druhy tance, když to není zrovna streetdance a balet, je to salsa. Co mi ale vadí je, že z nás v zahraničních filmech vždycky udělají takový vidláky!! Dál fakt nechápu, jak je možný, že kamkoliv ve filmech hrdina přijede, všude umí skvělě anglicky a rodilí Francouzi (pokud to teda byli vážně Francouzi), tak mluví i mezi sebou, přestože není nikdo jiný zrovna kolem. Další věc, kterou nikdy nepochopím je, jaktože se všichni můžou vždycky jen tak sbalit a odjet pryč jenom proto, že jim někdo řekne: Pojď, založíme crew a vyhrajeme soutěž. O tom, že amatéři vždycky porazí profesionály, kteří to dělají spoustu let se raději nebudu ani zmiňovat. Nadruhou stranu mě film ale nijak nenudil, přestože byl děj předvídatelný od začátku do konce. 2* za film a 1* za 3D, ze kterého mě minořádně nebolely oči a docela jsem si to i užila, přestože jinak 3D filmy nevyhledávám (viděno v cinema Vue, Aberdeen 02/04/2012). ()

Charlinka odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň tu naší vlajku mohli udělat správně. Nejenom že ten film má špatnej scénář, ale on má i špatnou režii a herce. Dokonce jsem se přistihla jak několikrát během filmu křičím na obrazovku jak moc blbý to je. Taneční kreace byly ucházející ale to je asi tak všechno. Bože kdy už přestanou natáčet blbý taneční filmy. Stále si myslím, že taneční filmy mají potenciál jen ho zjevně nikdo neumí využít. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • V momentě, když jede Ash (Falk Hentschel) do Prahy i z Prahy, objevuje se česká vlajka ve špatném provedení, kdy je bílá barva vzájemně prohozena s červenou. (ČSFD)

Reklama

Reklama