Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanečník Ash (Falk Hentschel) je samotář, který cestuje a soutěží ve streetdance. Snaží se být tím nejlepším z nejlepších a jeho snem je vyhrát Světový šampionát a porazit svého největšího rivala Vince z taneční skupiny Neporazitelní. Šance se blíží - tito trojnásobní šampióni budou brzy vystupovat v Paříži. Ash hned vyráží hledat nejlepší tanečníky po celé Evropě, aby mohl sestavit novou taneční skupinu. Se vším mu pomáhá jeho nový kámoš Eddie (George Sampson). První jejich zastávkou je dánský Copenhagen, kde získají Eddieho starého kamaráda Stepha, dalším je Tino, kterého na pláži na Ibize obklopuje houf krásek. Následuje Skorpion ze Švýcarska, Bam Bam z Amsterodamu, Kill a jeho bratranec Junior z Berlína. V Londýně narazí na skupinu The Surge. Potom se vypraví do Prahy vyzvednout Terrabita, dalším tanečníkem je Ali z Lyonu a pak už jen Yo Yo a Legend z Říma.

Jakmile je celé osazenstvo v Paříži, najdou si podnájem a navzdory několika maličkostem jsou všichni odhodlaní utkat se s Neporazitelnými. Eddie a Ash se ještě zastavují v samém srdci Paříže a to přímo v podzemním klubu Salsa. Zde Ash poprvé vidí krásnou Evu (Sofia Boutella) tančící vášnivou salsu na pódiu tvořeném boxerským ringem a rozhodne se ji do své taneční skupiny zapojit. Evě se ten nápad nejdřív moc nezdá, ale nakonec souhlasí. Spojení streetdance a vášnivé salsy nakonec probudí vzájemnou vášeň i v srdcích Evy a Ashe, ale co dál? Má vůbec narychlo spojená skupinka tanečníků z celé Evropy proti Neporazitelným šanci? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

UniqueNett

všechny recenze uživatele

StreetDance 1, StreetDance 2, StreetDance 159. A pořád dokola jedno a to samé. Tancujou, milujou se, tancujou, hádají se, tancujou a nakonec se zase milujou. A u toho ještě tancujou. Už mě to nebaví, postrádá to nápad. Nehodnotím, nechce se mi. Stejně jako se mi nechce, dívat se na další taneční film. ()

Didisek 

všechny recenze uživatele

Moc veliký kulturní zážitek vám to nedá. Klasický příběh lidí co mají rádi tance, chtějí soutěžit, pak se pohádají, skoro to nevyjde...Naprosto předvídatelný film bez hlubšího nápadu. Každopádně tancování je úchvatné a Paříž romantická, ke všemu Sofia Boutella si zaslouží sólovou hvězdičku, co by bez ní dělali :) ()

Reklama

Florfila 

všechny recenze uživatele

Filmy s dance tématikou jsou mou životní vášní. Ať jsou dějově a herecky jakkoliv slabé je to jedno, protože o tom to není. Je to o touze, o vytrvalosti, o snech, o naivitě a o realitě se kterou se sny musejí vypořádat. A v neposlední řadě je to o tanci a o choreografii. Je to o hledání něčeho nového, protože dnešní svět už je nasycen snad úplně vším a není zde nic, co by tu už nebylo. Ale snaha tanečníků, choreografů, filmových tvůrců - nepřestává mě to bavit. Je to bezpochyby jeden z nejlepších tanečních filmů poslední doby. A Sofia Boutella? Tak na tuhle divokou kočku, jak se zmítá v rytmu hudby, bych dokázala koukat hodiny a hodiny. Opravdové labužo. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tanecni filmy mam rad, zadny slozity pribeh - idealni na odpocinek a pobaveni. Bohuzel tady je to bida. Z jednicky nam zustal pouze Eddie a skupina kterou porazili. Pribeh je prakticky nulovy a hodne casto se tam objevi nejaka blbost. Hudba sama o sobe je pekna, ale ve filmu mi moc neladila k obrazu. Dost me prekvapila pisnicka od Queenu, tu bych v tomhle tipu filmu vubec necekal. Choreografie nic moc, navic z vetsi casti prevzata od konkurence. Zaverecny battle slabota, nechapu jak to mohli vyhrat. 3D prumerny. Jediny co se mi libilo bylo hned na zacatku scena v latino baru, kdy tanci salsu. To bylo uzasny a daleko lepsi nez zminovany final battle. A jeste se mi libila Eva :-) Celkove slabsi nez prvni dil. Chtel jsem tomu dat 1*, ale za tu salsa battle scenu a Evu prihazuji jednu navic. A ted uz jen cekat na 30.8. a je tu Step Up 4, kde nam zase predvedou neco noveho (tanceni s auty). ()

SheldonShamy 

všechny recenze uživatele

Zmixování latinských tanců a street dance mi přijde jako velmi dobré téma, ale toto zpracování mě neoslovilo. Mnohem lepší výstupy jsou když tančí jednotlivě, dohromady to nemá tu šťávu. Ani hlavní hrdinové v sobě nemají to kouzlo, kterým by vás u obrazovky upoutaly. Tancovat sice umí, ale s hraním je to už horší. A hlavní postavy jsou prostě... nesympatické... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • V momentě, když jede Ash (Falk Hentschel) do Prahy i z Prahy, objevuje se česká vlajka ve špatném provedení, kdy je bílá barva vzájemně prohozena s červenou. (ČSFD)

Reklama

Reklama