Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer

Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2011, 4 min

Obsahy(1)

Kratičký příběh spadající do první fáze marvelovského universa. Děj se odehrává mezi filmy Iron Man 2 a Thor. Agent Coulson (Clark Gregg) je odvolán z dozoru nad Tonym Starkem, aby zajistil Thorovo kladivo. Při cestě do Nového Mexika se staví natankovat u čerpací stanice, kde se mu přihodí něco nečekaného. (gogos)

Recenze (62)

create 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Clarka Gregga je tento krátký "film", jakýmsi klenotem, u kterého se hodně baví. Já osobně jsem hltal každou vteřinu a byl jsem trochu smutný z toho, že je to tak krátké. Ale i přesto, že video má necelé 4 minuty, si můžeme vychutnat jednu z akcí agenta Coulsona a užijeme si i vtipnou atmosféru, možná se to někomu bude zdát trochu nucené, ale já jsem za tento krátký "film" rád. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Druhý Marvel One-Shot s poměrně dlouhým názvem, jasně však odkazujícím na prvního Thora, je o agentu Coulsonovi (Clark Gregg), který si cestou za Thorovým kladivem zajede natankovat a nakoupit k čerpací stanici, kterou však přepadnou dva lupiči.. Celý kraťas sice působí, že jde jen o vystříženou scénu z Thora, nícméně i přes to, že snímek je celkem krátký, tak je vtipný, akční a Clark Gregg v roli agenta Coulsona nemá chybu, takže pohodová jednohubka. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele

Druhý kraťas ze série Marvel One-Shot je strašná kravinka, ale je to sakra vtipný :D Tenhle mini film s neskutečně dlouhým názvem je totálně zbytečný, pokud ho neuvidíte, nic se nestane a vaše znalosti MCU to vůbec neovlivní. Ale je to neuvěřitelně zábavná 4 minutová blbost o agentu Coulsonovi, který jde nakupovat donuty a do toho musí zpacifikovat nějaké ty zlodějíčky. Je to krátké, je to hrozně zbytečné, ale je to sakra zábavné. Clark Gregg si Coulsona prostě totálně dává a jsem rád, že po těhlech One-Shotech dostal příležitost mít vlastní seriál. K tomu všemu je tu navíc super oldschool jazzová hudba, co víc si přát :D A Funny Thing Happened on the Way to Thor’s Hammer je zábavná blbůstka, kterou doporučuji si pustit. Hodnocení: 80% ()

gogos 

všechny recenze uživatele

A proč ne... Agent Coulson je odvolán od dozoru nad Tonym Starkem a cestou za thorovým kladivem do Nového Mexika se zastaví natankovat a pro sváču. Název kraťasu prakticky vystihuje celý děj, tohodle kratičkého, ale přesto úsměvného klípku / reklamy. Nic navíc snímek nepřináší, nic nespoileruje a pro Marvel Universum je prakticky nepotřebný, přesto ale ukazuje agenta Coulsona v parádním světle a srdce nejednoho příznivce Marvelu to potěší... 4* ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Kratičký filmík o tom, jaký je náš starý dobrý agent Phil Coulson badass, který se i při těžkém životním dilematu, kdy si má člověk vybrat jednu či druhou sladkou pochutinu, dokáže vypořádat se zloduchy s elegancí a ještě se následně za odměnu vykašlat na nějaké kalorie navíc a vzít si nakonec pochutiny obě dvě. 75% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama