Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

tremors 

všechny recenze uživatele

Když jsem naposledy viděl tenhle film, bylo mi o pár let méně a nohy mě ještě nebolely (né že by mě teď bolely, ale celkem se to sem hodí :D). Film byl zábavný, svižný a dialogy tak blbý, až byly dobrý, efekty tak hrozný, až se mi líbily, scénář tak zpatlanej, až mi přišel geniální a herci tak tragický, až jsem myslel, že to jsou filmové hvězdy. Hrozný horor, ale dobrá komedie. =D ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Člověk viděl už přerostlé žraloky a krokodýly - teď přišli na řadu gigantičtí hadi. Python není rozhodně obyčejný had - téměř nic ho nezničí, je rychlý a všude kolem stříká kyselinu. Dokonce dokáže useknout ocasem hlavu! Tento výčet už člověku hodně napoví, co se kvality filmu týká. Skrz naskrz céčkový animal horor, kterému do "béčkovosti" známé tváře jako Casper Van Dien či Robert "Freddy Krueger" Englund ani omylem nepomůžou. Je vtipné - nebo spíše "vtipné" - pozorovat, jak jsou ty všelijaké potvory čím dál chytřejší, zatímco lidi, co se nechtějí nechat sežrat, jsou stále blbější. ()

Reklama

lubomir91 

všechny recenze uživatele

Proboha, takové filmy se ještě natáčejí? Na odpad bych to úplně neviděl. Ano, je to otřesná kravina..vše amatérské...od hudby po vizuální efekty...ale když už nic, člověk se aspoň chvílemi pobavil. Každopádně nebýt naší televize, tak ani nevím, že takový film vůbec existuje. Nevím kdo je horší...ten, kdo film natáčí nebo snad ten, kdo nám ho cpe pod nos? ()

Matros odpad!

všechny recenze uživatele

Často tvrdím, že tento ,,film" patří mezi nejhorší filmy světa. Moment.. možná, že je to ten nejhorší film světa. Proboha!!! Tak co tu potom dělá Robert Englund? Jediné možné vysvětlení je, že ho pan Richard Clabaugh unesl a podrobil hypnóze, která měla za následek, že Englund byl přesvědčen, že točí nový díl Noční můry v Elm Street, a tak na to kývl. Kdoví jak to celé bylo. S tímto ,,filmem" mohou mít klidně i spojitost ufoni nebo nějaká tajná organizace formující celosvětové spiknutí. Protože já vážně nechápu, kde sebral dolary na takovej kýbl psích ... výk... sucharů. Každopádně poděkujme Ričímu za skvělý a nezapomenutelný ,,filmový" zážitek. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Nad typickým americkým zapadákovom sa zrúti vojenské lietadlo, ktoré prevážalo geneticky modifinkovaného pythóna. Dotyčný pythón má schopnosť chrliť kyselinu a okamžite sa vydáva na lov. Céčková záležitosť nacpaná logickými dierami a hnusnými CGI trikmi. Jeden z najhorších filmov, aké som kedy videl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)
  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)

Reklama

Reklama