Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie našla těla členů ekoteroristické skupiny, ale Saga vyloučí nabízející se možnost, že spáchali sebevraždu. O to více je jasné, že za nedávnými událostmi stojí ještě někdo další, kdo je stále naživu a uniká spravedlnosti. Stopy vedou k šéfovi jedné kodaňské firmy na správu počítačů, který ale mezitím zmizel. Hrozí ještě další útoky v budoucnu a existují ještě další teroristické buňky? Mezitím se Martin začíná sbližovat s Pernille, novou dánskou kolegyní z vyšetřovacího týmu, což Saga sleduje se zjevnou nevolí. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Trvalo to sice 4 díly, ale konečně se nám naplno rozběhla i tato druhá série a jsme ve starých kvalitních kolejích. Doufám, že mi moje prudká genialita znovu nepokazila zážitek a nenaplní se mé podezření, že záporákem (alias matkou tří dětí) je ten nemrduchtivý nedochvilný manžel od sexuálně zanedbávané vykopávky. Bohužel k němu prozatím vedou všechna vodítka a i jeho postava by na střelce seděla. Jsem moc rád, že je nyní divák znovu v kůži vyšetřovatelů. Ta role, kdy všechno víme, všechno známe a "v napětí" čekáme na to, až na to chlípník s blonckou přijdou také, mi vůbec neseděla. Jinak netuším, kde tvůrci vyhrabali takto slizkého gigola. S tím by si snad nehopsnul ani sexuální maniak Martin. Výtku mám snad jen ke směšným IT zvratům a s nimi spojeným nelogickým chováním postav, ze kterých mi vstávají chlupy nejenom v karanténním porostu v místech, kam se ani paprsky slunce nepodívají. Nejvíce dementní a do očí bijící bylo rozhodně používání chatu, kde jsou postavy schované za tajné přezdívky a tajnou korespondenci v náznacích a heslech, která ovšem není ani šifrovaná a ani se její účastníci neobtěžovali se skrytím své skutečné IP adresy a tudíž i polohy, alespoň některou z primitivních a volně dostupných metod, čímž dali jedinečnou možnost ajťákovi ze Švédska, aby znovu nechal vyniknout svoji příkazovou řádku, v rámci které si dle všeho přehrává i všechna videa, co jsem tak z jeho monitorů na pozadí vypozoroval. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám to začína opäť celé pekne všetko odznova. Lokálna bunka je len lokálna bunka a tak sme opäť v koži vyšetrovateľov a vieme presne to, čo oni, kdežto prvé tri epizódy sme mali ten luxus vedieť toho oveľa viac. Iba dúfam, že v tom nebude mať prsty aj vrah z prvej série, to by mi prišlo už zbytočne prekombinované a ako násilné prepájanie sérií. Mimochodom tie návštevy vo väznici ma zo všetkého bavia najmenej. Inak opäť to má spád, dej sa posúva vpred, proste Most ako ho máme radi. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jedeme od znovu. Sebevražda skupiny totiž krátce po činu nepřipadá v úvahu. Kdo tedy tahá za nitky? Evidentně operují v buňkách a někdo tomu všemu šéfuje. Martin se mezitím snaží dostat zpět k Mette a dětem, zároveň se ale začíná sbližovat s novou dánskou kolegyní z vyšetřovacího týmu Pernille. Jiný kolega z týmu zase falšuje důkazy, má k tomu chlapec důvod. Přítel Sagy Jacob naopak musel pochopit, že vzájemné soužití bude zatraceně náročné. Obzvlášť pokud se Saga snaží zavést do praxe to, co vyčetla v moudrých knihách. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A přesně jak jsem očekával, ani čtvrtá epizoda mi nepřinesla zklamání. Vyšetřovatelé rozebírali každý detail, aby s případem hnuli z místa; kromě stabilně kvalitní atmosféry a občasné akce se po krátkém volnu vrátilo i napětí a mě celá záležitost stále velmi baví. Pravda, potom, co proběhla hra na Auschwitz, se vytratila možnost, abych si zanadával na všemožné aktivisty, ale abych řekl pravdu, na náladě mi to neubralo. Jo, jo, druhá řada na mě zatím výborně funguje, o tom žádná. / Poučení: Stát se dobrovolně očitým svědkem je holý nerozum. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že kontejnerová formace na začátku nebyla sebevražda příliš šokující nebylo. O to víc bylo překvapující, že i CEO není ve vedení celé operace. Průser mladého vyšetřovatele se ještě prohloubil, ale zdá se, že je pouze blbec a nemá zlé úmysly. Rodinná linka a vztah hlavní dvojice by mohla být úplně vypuštěna, tvůrcům se úplně nedaří navrátit atmosféru z 1. řady. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama