Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Případ ekoteroristických ataků se chýlí ke konci, ale současně s sebou přináší kruté zvraty a těžké výzvy pro tým švédských a dánských vyšetřovatelů. Když už se zdálo, že byl hlavní organizátor dopaden, musí policie zabránit novému útoku. Saga bude navíc postavena před zásadní rozhodnutí, které bude mít dalekosáhlé následky na její přátelství s Martinem. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

Hillock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panenko skákavá, říkám si, jestli mám vůbec začít sledovat třetí řadu, když jsem se v tomto finále dozvěděl, že jedna z hlavních postav přišla úplně o všechno, a přesto ji scénáristé nechali žít, i když se zřejmě v žádné další sérii neobjeví. Tenhle díl mě spíš utvrdil v tom, že je lepší páchat zlo a být spokojený, než být slušňácký a mít v životě hovno. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Švénové se s tím řádně neserou. Ukázalo se, že jsem se úplně zbytečně bál, že si Pernille tu hlavu neprostřelí. Martinův krok jsem tak nějak očekával, nicméně já bych asi takhle spořádaně na odvod na dlouhou dovolenou nečekal a vyřešil to rychleji. Je však škoda, že už Martina moc neuvidíme, snad se v dalších sériích vrátí alespoň jako čestný host. Určitě bych však jeho rozhodnutí nehodnotil jako nesmyslné, ono žít celý život s těmito vidinami nebude úplně supr zážitek. Sagyno rozhodnutí se zdá vzhledem k její povaze logické, ale i ona má z minuosti určité resty. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Stavba mé sochy na počest mé geniality se bude muset odložit, dokud se někdy v budoucnu nepotvrdí vrah Gertrudy. Mým hlavním podezřelým stále zůstává otec od lesby, neboť zejména nemohu uvěřit tomu, že by se s jeho lesbickou dcerou nakládalo čirou náhodou jinak, než s ostatními oběťmi a taktéž byl jediný, kdo mohl její pozici nahlásit únosci. Jsem celkem rád alespoň za tohle drobné závěrečné překvápko. Úvodních 30 minut trochu slabších, ale od záchodové scénky jsem byl v příjemném napětí až do konce. Dost mě zaskočil Martinův zcela neprofesionální a naivní čin a pevně věřím, že za něj ponese pořádné následky. I když to Saga s nahlašováním svých kolegů mnohdy kurevsky přeháněla, tak v tomto případě se rozhodla naprosto skvěle. Někdy mám pocit, že je tím jediným zdravým člověkem v tomto nemocném světě, kde lidé jednají především na základě svých emocí a nejnižších pudů. Potom se můžeme divit, že zde kralují lži, podvody a zrady namísto pravdy, upřímnosti a spravedlnosti. ()

MovieMan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám být upřímný? Díl pěkně na hovno, až neobyčejné množství dobrých/špatných náhod (Victoria je zrovna na záchodě/Pernille je nakažena 10 sekund před tím, než měla vypadnout). Nebo proč zabil Martin Jense tak primitivně? A proč ho Sága udala, když předtím řekla, že je její jediný kamarád? A také pochybuji, že se dozvíme, kdo zabil Gertrud. Ale abych tady zase nedávál jen mínusy, zápletku to mělo. 51% ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Most se právem stal velkým televizním pojmem a žánrovým klenotem. Napětí mezi Sagou a Martinem roste, závěr bude mít po Martinově (dost amatérském a naivním) kroku směrem k Jensovi dalekosáhlé následky na jejich přátelství. Ještě ale musí ochránit účastníky evropského summitu, na kterém má být vypuštěn virus, který začne být infekční, jakmile začne jeho nositel krvácet. Zmutované buňky vytvářejí aerosol. Když se dostane do kontaktu se vzduchem, začne se šířit a je extrémně smrtelný. O čemž se přesvědčí jedna z důležitých postav (pasáž na dámských toaletách silná). Desátý díl rozmáchlý, otázek ale zůstalo docela dost a nemyslím si, že na všechny dostaneme odpověď. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama