Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Sagu Norenovou doléhají události předchozích dní v čele s interním vyšetřováním. Pátrání po sériovém vrahovi nabere zvrat, když osoba, která platila za hlavního podezřelého, se sama stane obětí. Vše ukazuje na to, že dalším terčem by mohl být Freddie Holst. (Česká televize)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to vyzerá, že už poznáme identitu páchateľa, len by tu mohol byť aj nejaký ten spoločník, lebo toto predsa nezvládne jeden človek. Na obrátkach získava aj akýsi mix súkromnej a profesnej línie Sagy, jej matky a jej nadriadenej, som zvedavý, kam to celé bude smerovať. Kažopádne scenár sa snaží konečne vykresliť Sagu ako skutočnú viacrozmernú postavu a jej nechcené hlášky striedajú prejavy skutočných emócií. No a tá nadriadená bude zrejme pre každého hard core fanúšika seriálu najmenej obľúbenou postavou ever. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se, že naše duo má pachatele. A troufám se pochlubit, že jsem jej odhalil krapet dřív. Freddie se čím dál víc sbližuje s Jeanette, což je jeho ženě logicky proti srsti. Jeanettin návrat do „jejich domu“ nedopadne dobře. Saga zármutek skrze Hanse zahání prací, ale vůbec tomu nepomáhá slídění z vnitřních záležitostí skrze vraždu matky. Zajímavý zvrat ve vyšetřování přinese fotografka Tina, přítelkyně ajťáka Johna. A John bude hrát důležitou roli také při střelbě na služebně, respektive jeho malá dcera. Každopádně v tomto ohledu mi nesedí jindy důsledná Saga, která nezkontrolovala podezřelého, navíc v případě toho, co se na ní všechno za poslední dobu navalilo, přeci musejí mít v policejním sboru psychology nabízející svým kolegům pomoc a podporu. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci nezklamali a ve chvíli, kdy je závěr natolik blízko, že by tu vzdálenost uběhl i chromý astmatik, zamíchali kartami a udělili příběhu úplně jinou rotaci. A já si jenom tak polehávám, a kromě výborného příběhu, se soustředím hlavně na to, aby mi z toho všeho neklesla brada a já na obrazovce nespatřil odraz výrazu, podle něhož ve filmech bezpečně identifikuji Kristen Stewart. Atmosféra jako obvykle skvělá, napětí přítomno, záludné pletichy rovněž a mě to celé mocně bavilo. / Poučení: Člověk by neměl soudit ostatní na základě vzhledu, ale já si kolikrát nedokážu pomoct. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vskutku luxusní díl. Po předchozí epizodě už to skoro vypadalo na pohodový dojezd a dořešení posledních formalit, ale tvůrci mi dokonale zamotali hlavu. Žena od tlustoprda mi samozřejmě také vyvstala na mysl, když podezírám prakticky každého, ale tuto myšlenku jsem záhy zavrhl, protože mi nepřišlo logicky možné, aby sama samotinká provedla některé úkladné vraždy. Proto se musím znovu vrátit k myšlence, že v rámci této série bude spolupracovat vrahů více. Respektive v tomto vraždícím kolotoči bude každý zastávat jinou úlohu. Navíc se všechno krásně zamotalo tím, že do toho občas přidá nějakou tu vraždičku i Claes. Zatím zřejmě nejlepší série. Obávám se, že mě čeká dlouhá noc, protože bez objasnění oka nezamhouřím. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Father unknown. Mother died when he was five. Foster placement after that at the Johansson's from '96 to '05. When Emil was eight, he ran away from the foster home. He was found in Malmo and said that he was on his way to his father in Paris. Hans was the officer who drove him back. Lars-Ove Abrahamsson was a teacher at that middle school." ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama