13. komnata Kláry Pollertové-Trojanové (TV film)

Dokumentární / Krátkometrážní

Česko, 2011, 26 min

Upřímné, jasné, konkrétní.. žádné laciné a zbytečné odbočky, jak jsme bohužel u cyklu 13. komnat zvyklí!!(12.11.2011)

Upřímné sdělení. A těším se, až jednou bude Klára hrát ty starý babky:-)(11.11.2011)

Víc takových Třináctých komnat. Líbila se mi Klářina upřímnost a bezelstnost, s jakou se o své nemoci rozpovídala, a má štěstí, že si v těch dvaceti vybrala (když na ni mrkal) Ivana za manžela. Jednoduchý scénář, jasně definovaný problém - skvěle odvedená práce natáčecího týmu. Držím Kláře palce, aby boj s depresemi vyhrávala a ať je mimčo zdravý.(13.11.2011)

Jednoduché a potřebné pro všechny, kdo mají stejné problémy. Ať už proto, že je výpověď Kláry Pollertové povzbudí, anebo je přesvědčí, aby začali hledat pomoc. Jak tam říkal psychiatr:pravděpodobnost, že rozchodíte zlomenou nohu je vyšší, než pravděpodobnost, že rozchodíte depresi. . /13. 11. 11./(13.11.2011)

• Milky.

Jednoduché, odbyté, nepropracované, zbytečně okecané, čekal bych víc informací o nemoci než pár rozhovorů s jakýmsi strejdou doktorem kráčejícím chodbou.(17.3.2012)

Jedna z nejlepších "Třináctek" - zdá se mi, že se o životě s depresí stále moc nemluví a když už o tom nějaký pořad je tak nestojí za moc.(14.1.2012)

V titulcích filmu uvedeno: režie Zuzana Zemanová.(23.1.2012)