Reklama

Reklama

Kódované vysílání

  • Velká Británie The Numbers Station (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti. Emersonova mise je jednoduchá: udržet Katherine v bezpečí. Když bomba nastražená v autě před stanicí naznačí, že na ně kdosi něco chystá, dvojice je nucena použít stanici jako útočiště a Emersonovy bojové dovednosti jako svou jedinou zbraň. Stanou se terčem skupiny neznámých smrtících agresorů a nemají v rukou nic, než nahranou zprávu od předchozího bodyguarda. Emerson a Katherine se dostanou do boje na život a na smrt s velmi odhodlaným nepřítelem. V situaci, kdy je stanice ohrožena, cíl neznámý a únik nemožný, se stává prioritou této dvojice jediné - vyváznout z toho živí. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (85)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Po delší době se v akčním snímku objevil herec John Cusack. A tak vznikla otázka, jak to celé dopadlo. Jeho jméno je převážně spojováno s romantickými komediemi a tak akční role v jeho případě jsou již nezvyklé, a tudíž velmi podezřelé. Příběh začíná dosti akčně, což automaticky vznikl dojem, že by to nemuselo být zase až tak špatné. Cusack se s pistolí ohání zručně a ostatním akčním hrdinům ostudu rozhodně nedělá. Scénář však jakoby nechtěl nic přehánět a tak ubral plyn. Akční atmosféra spadla do thrilleru a dramatu. Napětí však neopadlo a děj se snažil udržet divákovu pozornost. Dejme tomu, že se zdařilo, ale ne originalita a nezvyk vidět akčního Cusacka výsledek srážel na kolena. Neustálý úprk dvojice po vzoru muž žena s nějakýma neřádama v patách, kteří na ně neustále útočí už bylo zfilmováno nesčetněkrát. Špatné to však určitě není a dívat se na to dá. Jen nejeden divák bude hodně předvídavý s pocitem, že to už určitě někde viděl. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Na akční film hrozně slabí. Akce tam bylo pomálu, nebyl tam záporák, jen 4 pitomí teroristi a to tam každej znich hrál všehovšudy 3 minuty! Cusack bejval dobrej herec a hrál i v zajímavejch filmech co za něco stály, tak proč ted hraje tohle? Asi peníze nebo nevim. Malin Åkerman hrála slušně ale na to, aby ten film měl grády to prostě nestačilo. Je to jen další podprůměrný akční béčko s pouhym nádechem trilleru a to fakt nestačí. 35% ()

Reklama

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Slaboduchý triler s desivo jednoduchou zápletkou, na ktorú neskočí ani malé decko. Nie žeby tam nebola snaha o nejaké napätie. Skôr ide o to, že je to veľmi fádna scenáristická robota a réžia jej nijako nepomáha. Riziko "15 čísel" a to, čo by sa mohlo stať ak dvojica hlavných postáv neuspeje je absolútne nerozvinuté pričom práve na tom by mala stať aká taká akčná, napätá zložka filmu. Ale nie, ona stojí na blbých dialógoch o vysokej škole a rozoberaní špinavosti spoločnosti, pre ktorú protagonisti pracujú. Samotní protagonisti sú takmer nevýrazný. Cusack aj Akerman nemajú, čo hrať, v nezaujímavom prostredí len recitujú a ustavične na niečo čakajú. Proste generická "akčná" snímka z prostredia tajných operácií. 30% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Cusack je fakt frajer. Jeho charizma je plně funkční a i když Akermanová na něj sotva má, drží se a není otravná. Děj je celkem zajímavý, malinko jsem se v tom ztrácel, ale ve finále jsem to pobral. Akce tu moc není, ta délka je ale ideální a má to fakt tempo a ta komorná akce co tu je, je solidní na takové béčko a uvěřitelná. Hudba je fajn. Takových béček sice už bylo, ale bavit mne nepřestanou, dostal jsem to co jsem očekával. Ještě hlášky Cusacka jsou slušný. 8/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, John Cusack má asi moc velké pozitivní renomé, než aby si ho zkazil tím, že ve filmu zastřelí holku, vlastně ještě dítě. Tímhle si mě film rozhodně nezískal, protože hned na začátku jasně stanovil pravidla, která jsou daná, neměnná a očekávaná. Film pak není špatný, ale prostě průměrnost. Předvídatelnost, snaha tlačit na pilu, malý příběh, žádné velké rozuzlení, tohle z něj dělá jasného adepta na padesát procent. A v některých očích ještě méně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Anglii v oblasti Suffolk. (Terva)
  • Film měl premiéru v roce 2012 na festivalu American Film Market, konaném v Santa Monice v americké Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama