Reklama

Reklama

Kódované vysílání

  • Velká Británie The Numbers Station (více)
Trailer

Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti. Emersonova mise je jednoduchá: udržet Katherine v bezpečí. Když bomba nastražená v autě před stanicí naznačí, že na ně kdosi něco chystá, dvojice je nucena použít stanici jako útočiště a Emersonovy bojové dovednosti jako svou jedinou zbraň. Stanou se terčem skupiny neznámých smrtících agresorů a nemají v rukou nic, než nahranou zprávu od předchozího bodyguarda. Emerson a Katherine se dostanou do boje na život a na smrt s velmi odhodlaným nepřítelem. V situaci, kdy je stanice ohrožena, cíl neznámý a únik nemožný, se stává prioritou této dvojice jediné - vyváznout z toho živí. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (85)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vysílání těchto kódovacích stanic probíhá 7437 dodnes........... Každodenní rutina, jen z práce do práce. Jednoho dne však dojde k dramatickému zvratu. Začíná boj o život. CITÁT - Odstraňte operátorku....... Skoro komorní drama dvou herců, uvězněných v bunkru. Je to o špionážní politice, pro někoho denní chléb, pro ostatní neznámá věc. Film je částečné zajímavý, protože vám dá šanci nahlédnout do věcí, o kterých nemáte ani ponětí. Dramatizace dobrá, hudba obyčejná a konec není zas tak špatný. CITÁT - Spusť odečítání........... ()

Vasina 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, kam si tenhle film v hlavě zařadit, jestli do thrillerů, špionážních, milostných nebo detektivek. Scénáristé opravdu neodvedli na tomto kusu dobrou práci, protože z příběhu nic není zřejmé kromě toho, že Emersonovi se už bezdůvodné zabíjení lidí zajídá a že jede po šifrantce, kterou má chránit, tedy vlastně zabít, kdyby se něco podělalo. Něco se podělá, ale šifrantka Katherine nejen že není zabita, ale věc, která se podělala, stačí ještě narovnat. Cusack odvedl dobrou práci, ale na agenta, který zůstane poslední naživu, zkrátka nemá xicht ani postavu. Moc jsem se nebavil a rozhodně to není "must-see-thing". ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nešlo o nějakou předělávku staršího filmu? Po celou dobu mi totiž přišlo, že jsem TO už někde viděl mnohem dříve. Celý film jsem měl déjà vu, akorát tu byli jiní herci, zvláštní. Nicméně jde o levnou záležitost, které se do krámu hodil pozemek s "ničím" kdesi "nikde" a postavil se na tom příběh o něčem tak tajném, že o tom skoro nikdo neví a tudíž na to stačí jen pár herců. Všechno je to dost předvídatelné a divák tak jen čeká, kdy To už konečně docvakne i postavám. Délkou film připomíná spíš zbytečně protažený díl nějakého krimi-trhiller-špionského seriálu. A otevřený konec dává znát, že autoři jsou se svými očekáváními poměrně naivní. Film zralý na stejný úkon jako se šiframi - po přečtení spalte. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, ponorkova nuda. Neznášam filmy, ktoré sa odohrávajú v uzavretých interieroch a su založené na pár hercoch. Chabé dialógy, chabé herecké obsadenie, možno dobrý námet ale doslova mizerné spracované. Bieda. Veľké sklamanie. Plagatiky na túto snímku vyzerali lepšie, ale bohužiaľ sa im vôbec nepodarilo zrealizovať a zvizualizocat tento nápad. Takže mozu byť spokojný aj za jednu hviezdy odo mňa, za tu biedu. Nudil som sa. Je to strata času! ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Ach bože, další nízkorozpočtová mrdka, která se snaží dělat něco zajímavého. Bohužel opak je pravdou. Filmu jsem věnoval velkou pozornost, ale stejně jsem netušil o co go.. Postavy mě serou, prostředí nechutné příběh nic moc..Snažil jsem se na tom najít nějaké světlé místo, bohužel nenalezeno. Proto musím hodnotit odpadem a 10% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Anglii v oblasti Suffolk. (Terva)
  • Film měl premiéru v roce 2012 na festivalu American Film Market, konaném v Santa Monice v americké Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama