Reklama

Reklama

Kódované vysílání

  • Velká Británie The Numbers Station (více)
Trailer

Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti. Emersonova mise je jednoduchá: udržet Katherine v bezpečí. Když bomba nastražená v autě před stanicí naznačí, že na ně kdosi něco chystá, dvojice je nucena použít stanici jako útočiště a Emersonovy bojové dovednosti jako svou jedinou zbraň. Stanou se terčem skupiny neznámých smrtících agresorů a nemají v rukou nic, než nahranou zprávu od předchozího bodyguarda. Emerson a Katherine se dostanou do boje na život a na smrt s velmi odhodlaným nepřítelem. V situaci, kdy je stanice ohrožena, cíl neznámý a únik nemožný, se stává prioritou této dvojice jediné - vyváznout z toho živí. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (85)

Jindra_S 

všechny recenze uživatele

Komorní drama o chuti a (ne) schopnosti chladnokrevně zabíjet na pokyn. Mohlo být něco zapamatovatelného nebýt scénáře, který (po kolikáte už?) nedává logiku. Klasické prohřešky proti zdravému rozumu - postavy se v potřebných chvílích chovají jako idioti, jen aby se děj posunul dopředu, mnoho věcí je jen na efekt, pravidla se mění s průběhem filmu apod. Copak scénáře nikdo nečte předtím, než to začnou točit? ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Slaboduchý triler s desivo jednoduchou zápletkou, na ktorú neskočí ani malé decko. Nie žeby tam nebola snaha o nejaké napätie. Skôr ide o to, že je to veľmi fádna scenáristická robota a réžia jej nijako nepomáha. Riziko "15 čísel" a to, čo by sa mohlo stať ak dvojica hlavných postáv neuspeje je absolútne nerozvinuté pričom práve na tom by mala stať aká taká akčná, napätá zložka filmu. Ale nie, ona stojí na blbých dialógoch o vysokej škole a rozoberaní špinavosti spoločnosti, pre ktorú protagonisti pracujú. Samotní protagonisti sú takmer nevýrazný. Cusack aj Akerman nemajú, čo hrať, v nezaujímavom prostredí len recitujú a ustavične na niečo čakajú. Proste generická "akčná" snímka z prostredia tajných operácií. 30% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, John Cusack má asi moc velké pozitivní renomé, než aby si ho zkazil tím, že ve filmu zastřelí holku, vlastně ještě dítě. Tímhle si mě film rozhodně nezískal, protože hned na začátku jasně stanovil pravidla, která jsou daná, neměnná a očekávaná. Film pak není špatný, ale prostě průměrnost. Předvídatelnost, snaha tlačit na pilu, malý příběh, žádné velké rozuzlení, tohle z něj dělá jasného adepta na padesát procent. A v některých očích ještě méně. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Totálně provařená premisa (o smyslu práce pochybující agent je uklizen na klidné, odlehlé místo chránit pohlednou radistku) nudí hlavně na začátku a konci. Dobývání "radiobunkru" neznámými útočníky v prostřední části přece jen trošku probudí, nikoliv však chabou rozklepanou akcí nebo nepromyšleným plánem, protože účel toho všeho zůstane zakódován. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I když začátek vypadal hodně slibně,tak nakonec průměrnej kousek vod dánskýho režiséra.Cusack hraje celkem v pohodě,překvapivě už druhej film za sebou mě nijak neva.Jenže takovej pěknej rozjezd,ale jak zalezli do toho přepadenýho vysílacího bunkru,film hodně zpomalil,ale hlavně se nějak moc nedělo.50% s odřenejma ušičkama ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru v roce 2012 na festivalu American Film Market, konaném v Santa Monice v americké Kalifornii. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Anglii v oblasti Suffolk. (Terva)

Reklama

Reklama