Reklama

Reklama

Pravěk: Nový svět

(seriál)
  • Česko Primeval: New World (více)
Trailer 2
Kanada / USA / Velká Británie, (2012–2013), 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po události zvané konvergence, což je přírodní děj, při kterém se prohodí póly Země, se začaly objevovat anomálie po celém světě. Primeval: New World se odehrává v severní Americe, kde byl sestaven nový tým mladých odborníků, jejichž úkolem je udržet tyto anomálie v tajnosti a zabraňovat tvorům z minulosti i budoucnosti pronikat do naší doby.
V týmu se setkáme s odbornicí na predátory Dylan Weir (Sara Canning). Dále tu je geniální technik Evan Cross (Niall Matter) a dalšími členy týmu jsou Mac Rendell (Danny Rahim), Angel Finch (Miranda Frigon), Ken Leeds (Geoff Gustafson) a Toby Nance (Crystal Lowe). Na výpomoc jim přichází posila z britského týmu Connor Temple (Andrew Lee Potts). (Pod)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (15)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Puvodnimu serialu tento sotva staci a zatim je znatelne pozadu... Typicky priklad jak amici prevezmou skvely britsky napad a vydrhnou s nim podlahu... Hodnotim po 13-ti dilech a je to bez jakehokoliv dalsiho napadu nebo posunu nekam dal a o neco lepsi vizualni efekty to fakt nezachrani... Zatim nejlepsi dily jsou ty, kde se objevuje Andrew Lee Potts z puvodniho serialu... Na druhou stranu ani britove uz asi nevedeli jak dal a po pate serii to uzavreli, takze zbyva jen cekat jestli se tohle "pokracovani" nejak vyvine... Zatim jsem vcelku zklaman, ale jeste tomu dam sanci... 50% ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Britský primeval skončil a o rok později tu máme kanadský spin-off "Primeval: Nový svět", který není vůbec špatný, ale je rozhodně poznat, že to není britské a ze to nedělali stejní tvůrci. To ale nevadí, protože je stejně tak zábavný, jen mě mrzí zpracování některých epizod (ne všech), ale stejně je mezi mými oblíbenými seriály a to se nezmění. ()

Reklama

mata77 

všechny recenze uživatele

Nepoznám pôvodnú verziu seriálu, takže nemám s čím porovnávať. Seriál som si vyhliadla ako možnú alternatívu sledovania TV, pokým čakám na ďalšie diely najobľúbených seriálov. Takže som neočakávala prevrat. Hodnotenie naň sedí, seriál sa buď páči, alebo až tak nie. Len veľmi ťažko sa tu dá nájsť stredná cesta. Pre mňa je to skôr slabší počin. Prácu režiséra Wooda poznám, preto som čakala vačšiu dynamiku deja, ale za to môže aj slabý scenár. Celkovo môžem povedať, že dejovo na mňa pôsobí dosť naivne a postavám som neuverila ani jedno slovo. Škoda, námet je naozaj zaujímavý, chýba mu ale misterióznosť, určitá dávka humoru a moment prekvapenia. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Dinosaury jsem měl rád a rád je budu mí i dál. Takže má radost z každého podobného seriálu. Tenhle se navíc povedl a celou sérii šel nahoru. Proto zamrzí, že po skvělém finále s obrovským cliffhangerem, přijde konec. Příběhy z tohohle světa jsou s tímhle asi prokleté. Skončil tak původní Primeval a bohužel i spin-off. Série ale byla výborná. 80% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Původní britský Primeval nám skončil a nastupuje americko-kanadský spinoff s názvem New World. Už jen to, že na seriálu pracují jména jako Amanda Tapping, Martin Wood a nebo Andy Mikita, slibuje mnohé. Postavy mi padly do noty a oblíbil jsem si je prakticky okamžitě. Stejně tak potěšila zbrusu nová znělka s hodně pěkným hudebním motivem. Škoda, že se soundtrack prozatím moc neukázal a během děje zazní spíše sporadicky. Co se týče scénáře, rozhodně není špatný, ale je škoda, že se hlavní dějová linka během první poloviny série nikam nevyvíjí. Za to polovina druhá začne nabírat na intenzitě po stránce příběhu a končí přesně v okamžiku, kdy bych chtěl strašně moc pokračovat dál. Budu se modlit za pokračování, seriál měl od počátku příjemně vzestupnou tendenci. Hodnocení série: 4/5 ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Přestože tvůrci divákům původně slibovali akvizi tvorů jak z minulosti, tak z budoucnosti, v seriálu byli ztvárněni nakonec jen tvorové z minulosti. (Pod)

Reklama

Reklama