Reklama

Reklama

Nora Roberts: Vražedná nevinnost

(TV film)
  • USA Carnal Innocence (více)

Obsahy(1)

Světově známá houslistka Caroline Waverlyová se vrací do svého rodného městečka Innocence. Chce se stáhnout do ústraní a vzpamatovat se z nepříliš povedeného vztahu. Jenže v ulicích Innocence právě řádí nebezpečný sériový vrah – a vypadá to, že hlavním cílem jeho vraždění má být právě Caroline... (TV Prima)

Recenze (7)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Pozrel som si to len kvôli mojej milovanej Gabrielle Anwar, ale nestalo to za to. Je to klasicky TV thriller vhodný maximalne pre zeny, ktore si pri nom vyžehlia pradlo. Ja som bohuzial pri nom nežehlil, takze to bol neskutocne nudny a imbecilny zazitok. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Nechápu absurdní nízké hodnocení. Je to roztomilá romantika s jemnými náznaky kriminálky (která je ovšem velice okrajová). Škoda, že postava šíleného otce oběti nedostala více prostoru a nezahrál ho o trochu lepší herec. Ale je tu jedna zásadní špatná věc, a tou je absurdní množství postav, které jsou pro zápletku naprosto zbytečné. Na film jsem se podíval kvůli Gabrielle Anwar a protože to je podle knihy Nory Roberts. V obou případech to je zklamání, ale není to na ,,vyškrábání očí" :-) ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nora Roberts má sice dobré nápady a předlohy k filmům, leč poslední dobou jdou solidně s kvalitou hodně dolu. Herečku Gabrielle Anwar mám sice rád, ale ve stupidním filmu hezká tvářička debilitu nezachrání. 30% ()

VerenaLord odpad!

všechny recenze uživatele

Rosamunde Pilcherová je proti tomu naprostý břídil, protože co se zde odehrává během zhruba hodiny a půl je téměř mimozemského charakteru. Takhle konsternovaná jsem již dlouho nebyla, říkala jsem si ,za co mě proboha někdo trestáte´. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama