Reklama

Reklama

Lilly Schönauer


Láska na druhý pohled (E12)

(epizoda)
  • Česko Ten pravý pro život (více)

Obsahy(1)

Na rekonstrukci farmy potřebuje úvěr od banky. V bance potká svou dávnou lásku, ale má před svatbou... Sophie Brunnerová se chce vdát za Martina Eindorfera a zmodernizovat tradiční rodinnou farmu, aby v ní mohla začít produkovat biopotraviny. Na náročnou přestavbu však potřebuje získat úvěr od místní banky. Bankovní manažer pověří svého syna, aby prozkoumal investiční záměr klienta a vypracoval posudek pro banku. Jak se ukáže, bankovním analytikem je Julian Waldner, do kterého byla Sophie na střední škole zamilovaná. Setkání po letech nenechá chladným nikoho z nich. Přeskočí mezi nimi jiskra? Jak ovlivní toto setkání osud ženy, která má právě před svatbou s jiným mužem? (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

blezg 

všechny recenze uživatele

Růžové jak růžová růže. 6x víc růžové, než aby to byla pravda. Ale o to přece jde. Šedivou realitou se nikdo nezahřeje. Pro příště by ale stačilo 2x víc růžové...Protestní čtyři. ()

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Nejde to, prostě člověk hned ví jak to dopadne...Jakmile se dva hlavní hrdinové "vidí" hned to tam "je" a celý film se tam jen dostáváme... Komu nevadí, že dopředu ví konec, ten si film užije, ale já prostě i přes zálibu v romantických filmech tohle ne.. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama