Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 4

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 4

Recenze (141)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Z celé vánoční Doby ledové úplně dýchala nutnost a křečovitost, se kterou ji tvůrci vyráběli. Nevím, jestli měli potřebu konkurovat Shrekovi s vánočním kraťákem a nenapadlo je nich originálnějšího než poslepovat největší světová klišé a patosy k sobě, převázat je stužkou a pocukrovat, a proto můj oblíbený animák takhle zazdili... Ale byla to prostě jedna velká NUDA! 30% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ze všech vánočních speciálů mých oblíbených animaků, které jsem viděl, je tento nejslabší. Prvních deset minut docela v pohodě, ale pak šla kvalita dolů. Příběh je to jinak pěkný, a pokud nevíte, kde Santa sehnal všechny své soby, tak se na to určitě podívejte. Samozřejmě nesmí chybět Scrat, nejlepší postava série, která to tentokrát rozjela opravdu pěkně. A ten pavouk byl docela v pohodě, ne že ne... ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mezi starými známými nesmí chybět ani veverka, která pro získání žaludu udělá opravdu cokoliv. Její krasobruslařská kreace by určitě uspěla i na mistrovství světa. Hlavně už vím, jak to vlastně bylo s těmi Santovými soby. Ten Santa Claus se moc nepovedl. Vypadal trošku divně. Asi to bylo těmi vousy. Přece jenom jsem zvyklá na něco jiného. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další povedený animovaný kraťas s oblíbenými postavičkami z Doby ledové, který se tentokrát odehrává na Vánoce. Vedle zobrazení spousty různých svátečních tradic, které započaly právě Mamutími Vánocemi, mě opět nejvíce pobavil nepřekonatelný "herecký výkon" kryserčáka Scrata. Zkrátka jsem se znovu pěkně nasmál, což je u komedie to hlavní. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ak chcete zničiť sériu, dajte do nej Santa Klausa. S tým sa vysporiadal Clark Kent v Smallville, Harold a Kumar a aj hrdinovia Narnie. A teraz je rad na Ice Age. Jediné čo sa môžem pýtať je prečo? Načo dávať sériu, ktorej čaro je hlboko zakorenené v časoch dávno minulých a v parodovaní všetkých vedecky doložených faktov, do súčasnosti aby priblížila ducha Vianoc mladšej generácií? Nefunkčné a nezaujímavé. Zmes rodinných hodnôt, ktoré s dobrodružstvami Ice age nemajú nič spoločné. Strata času, určená len pre najmenších a ktorá patrí do krabice spolu so Shrekovými Vianocami. Po naplnení krabice, ju treba spáliť a na všetko toto hodnotové zlo zabudnúť. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama