Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $1,138,547 //počet predaných kusov 142,675║ Bavil som sa výdatne, vydarená vianočná oddychovka. /90%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Santa v (časový úsek historie) době ledové?:) Aspoň víme, kdo jsou ty jeho malý pomocníci... Jinak málo vtipné, málo "TÉ" postavy, která Ice Age udělala hitem. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Veverka a její hon za žaludem opět potěšil a pobavil, Vánoce v podání hlavních hrdinů Doby ledové také ušly, takže celkově to byla fajn vánoční jednohubka. Navíc neuškodilo dozvědět se zase další z mnoha legend o tom, jak Santa Claus vlastně přišel k létajícím sobům, jak vznikl seznam hodných a zlobivých, jak to bylo s elfy, a tak dále. Zkrátka taková chuťovka, které jsem se nepřejedl a která potěšila. Nicméně jsem přesvědčen o tom, že vánoční speciál Madagaskaru byl přece jen o něco lepší, takže i když Mamutím Vánocům udělím stejně jako vánočnímu Madagaskaru tři hvězdy, tak zde jsou to o něco slabší tři hvězdy. Vím, na hodnocení to sice nebude mít vliv, ale využívám toho, že to mohu napsat alespoň do svého komentáře. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pár světlejších a vtipných momentů nedokáže zastínit trapný příběh, který těží ze starých silných stránek tohoto animáku, ale už je to dost ohrané a působí to spíš trapně. Útok na city amerických dětiček, pro ty to je možná dobrý, pro zbytek víceméně nuda. 40% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Hezký a jednoduchý děj s typicky kýčovitě vánočním završením. Hlavně, že nechyběl Scrat (i když na kraťasy to nemá). ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka o Vánocích. Pořád ti samí aktéři. Kouzlo Vánoc, Santa Claus, veverka s oříškem a milion lenochodů. Já jsem se bavila, jako vždy. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Už mě začíná štvát, že každý větší animák musí mít svůj vlastní vánoční speciál.. jeden trapnější než druhý. Ice age nevyjímaje. Scrat na jedničku, nápad se "vznikem" tradic taky není špatný - ale to poučující sdělení je k zblití. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Další z řady vánočních speciálů ničím nevybočuje z řady sobě podobných. Santa, pár vtípků, poučení o kouzlu vánoc. Občas jsem se zasmál, ale že bych z toho byl nějak vánočně odvázaný, nebo pekelně pobavený, to jsem nebyl. Ucházející jednohubka. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pomerne jednoduché, ale na kraťas v pohode. Žiadny nápad sa príliš nenaťauje, dokonca ani veverica nie je stredobodom pozornosti (najvyšší čas, aby s jej eskapádami začali šetriť). Začal som to pozerať s českým dabingom a musel som to vypnúť a počkať si na slovenčinu. Sid bez problémou so sykavkami, to skrátka nie je ono. Trochu lepšie ako KUNG-FU PANDA SLÁVI SVIATKY, podstatne lepšie ako SHREKOVE PRVÉ VIANOE... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Film dělaný s vědomím, že pod vánoční dekorací a o téhle stopáži nelze nic zkazit. Určitě lepší než vánoční Shrek před několika lety. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ufff,těžce patetický kraťas,o tom jak parta kolem lenochoda Sida vlastně vymslela vánoce,dočkáme se plně amerických keců,otravných vánočních melodií a neskonalého patosu.Na druhou stránku některé dialogy jsou dokonalé a věřte nebo ne,ale Scrat tady není hlavním tahákem,pro mě je to skvěle hláškující šavlozubák Diego,který je pro mě prostě nej.Animace je mizerná,je vidět,že se hodně šetřilo,jako vánoční kraťas to neurazí,ale ze všech dob ledových,celovečerních i krátkých je tohle nejhorší,asi proto jak je to patetické. 1* za Sida,1* za Diega a 1* za Český dabing,bez kterého by to bylo nesledovatelné.55% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další povedený animovaný kraťas s oblíbenými postavičkami z Doby ledové, který se tentokrát odehrává na Vánoce. Vedle zobrazení spousty různých svátečních tradic, které započaly právě Mamutími Vánocemi, mě opět nejvíce pobavil nepřekonatelný "herecký výkon" kryserčáka Scrata. Zkrátka jsem se znovu pěkně nasmál, což je u komedie to hlavní. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To bylo tak zmatené a divné, až to ani s Dobou ledovou nemělo nic společného. :-) V jednu chvíli mi to připomnělo sekvenci, kdy zvířata z filmu Madagaskar dostanou na útěku na nádraží drogy. :) ()

Reklama

Reklama