Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 2

Recenze (141)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ak chcete zničiť sériu, dajte do nej Santa Klausa. S tým sa vysporiadal Clark Kent v Smallville, Harold a Kumar a aj hrdinovia Narnie. A teraz je rad na Ice Age. Jediné čo sa môžem pýtať je prečo? Načo dávať sériu, ktorej čaro je hlboko zakorenené v časoch dávno minulých a v parodovaní všetkých vedecky doložených faktov, do súčasnosti aby priblížila ducha Vianoc mladšej generácií? Nefunkčné a nezaujímavé. Zmes rodinných hodnôt, ktoré s dobrodružstvami Ice age nemajú nič spoločné. Strata času, určená len pre najmenších a ktorá patrí do krabice spolu so Shrekovými Vianocami. Po naplnení krabice, ju treba spáliť a na všetko toto hodnotové zlo zabudnúť. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ďalšia recyklácia osvedčenej formulky zobrať Santu so sobmi a narvať ich do animovanej frančízy. Samozrejme aj tentokrát príde na zničenie Vianoc dementnou postavičkou (Sidom), aby ich mohli všetci spoločne pri speve zachrániť. Toto skátka ničím neprekvapí, ale na rozdiel od iných podobných "produktov" to bolo prežiteľné aj pre diváka nad osem rokov. 4+/10 ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ze všech vánočních speciálů mých oblíbených animaků, které jsem viděl, je tento nejslabší. Prvních deset minut docela v pohodě, ale pak šla kvalita dolů. Příběh je to jinak pěkný, a pokud nevíte, kde Santa sehnal všechny své soby, tak se na to určitě podívejte. Samozřejmě nesmí chybět Scrat, nejlepší postava série, která to tentokrát rozjela opravdu pěkně. A ten pavouk byl docela v pohodě, ne že ne... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce, co chce, veverka a její ořech dělaj kurevskou reklamu celý týhle partičce Doby ledové. A není tomu jinak ani u Vánočního mamutího speciálu! Nicméně i přes velikej rozmáhající se přetlak animovaných Vánočních kraťasů, se tahle ministory o roztříštěné Mannyho kouly a nasraným Santovi, možná povedla jedna z nejvíc. 65% ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Trochu mi neseděl Santa Claus v pravěku, ale budiž, jak jinak udělat vánoční příběh v době ledové...(možná mohl mít i nějaký víc pravěký obleček O:-) ) ale jinak to bylo zábavné, veveřička nezklamala. Zjišťuju, že hodně animáků má nějakého takového roztomilého a vtipného tvorečka. Vysvětlení vzniku Vánoc (stromečky, Santovi pomocníci, létající sobi, atd.) bylo povedené. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama