Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto kusu člověku vlastně dojde, že série Sharknado je vlastně áčkovým počinem studia Asylum, na rozdíl od tohoto filmu obsahuje herce, které jste už někde viděli a camea všelijakých zevlů. Zde je minimum herectví, absurdní hrátky s fyzikou prostředí, kdy žralok mění velikost a také hloubka moře je značně proměnlivá. V čem je naopak tento film vyjímečný je neskutečné herectví Charlie O´Connella v roli profesora Babiše (psáno Babish), kterému sekunduje o dost méně výrazná Carmen Electra jako doktorka Babišová. Charlie O´Connell předvádí mimořádnou plejádu nechápavých obličejů a tupých hlášek a také jednu extatickou scénu kdy je zraněn. Už jenom kvůli jeho výkonu stojí za to tenhle film vidět. Oproti tomu je Carmen Electra poněkud statická a ani ostatní ansámbl toho moc nepředvede a je přítomen víceméně jako kanónenfutr (ve smyslu krmení pro ryby), snad tedy až na dva domorodé (?) umpa lumpy, kteří snad měli být jakýmsi komediálním prvkem. Ve světle geniálního projevu Charlieho O´Connella, působí ostatní herci celkem jako zbytečná stafáž včetně digitálního žraloka a závěrečné tsunami. Doufám, že někdy v budoucnosti dostane více prostoru, skoro by z něho mohl být další a možná i lepší Kevin Sorbo :-D ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvouhlavý žralok útočí na školní družinu, jejíž děvčata se předtím ukážou nahoře bez a jako běžnou součást čvachtandy v moři považují trojku se spolužákem. To točil nějakej nadrženej falešnej biolog nebo co? Hodně bizardní béčko s mizernými hereckými výkony, ale co naplat - mám rád sluníčko, moře pláže tak dávám aspoň jednu hvězdu za to. ()

Reklama

AriAries odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že už jen pro ten název bych si sám o sobě ten film nepustil. Lecjakých mutací zvířat, která krom neobvyklých rozměrů začnou být jak na potvoru ještě agresivní, je na můj vkus přehršel a jen naprosté minimum dosahuje kvalit jako například Čelisti. Dá se říct, že ke spuštění filmu mě vedla čirá zvědavost, jak vypadá film s tak nízkým hodnocením. Co jsem viděl ale předčilo moje očekávání a už v první scéně bylo podle titulu jasné, co se stane. I tak jsem ale čekal snahu o vysvětlení té anomálie, realističtější proporce, kvalitnější zpracování a triky...leč marně. Na druhou stranu nikdo normální nemohl po přečtení scénáře dát na film větší sumu peněz. Vlastně je s podivem, že ten film vůbec vznikl a chtěl bych člověka který do něj investoval za sponzora. Podle všeho ale většinu peněz spolkl honorář pro Carmen Electru. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Náhodou mezi ostatníma shitžralokama a jinejma zmutovanýma potvorama je to slušná práce. Žralok je celkem slušně zpracovanej a neherci se snažej i trošku hrát na úrovni a to je co říct. Jen občas nějaké scény a záběry jsou extrémě nelogický a útoky žraloka (a že jich je nečekaně hodně) jsou graficky taky hodně slabý, musí se hold šetřit. Hvězdičku za stále krásnou Carmen, která se sakra PĚKNĚ vystavuje (ne nahá). 37% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, než se Asylum vytasí s novou „monster show“ a jak jinak než pěkně gigantickou. Siamské dvojčata jsou sice i u lidí raritou, ale v dnešní době už ničím neobvyklým. Zato u žraloků jde o nejžhavější novinku a kdo jiný by s ní tedy měl přijít než právě toto nechvalně proslulé studio. Opět si pro nás připravilo hodinu a půl trvající podívanou, při které bude nejen z nás jen nevěřícně zírat, cože všechno se lze zrodit v hlavách chorých filmových tvůrců. Nejdůležitějším základem podobných žraločích paskvilů je vybrat co možná největší počet naivních a hlavně pěkně prsatých hereček. Těm nebude vadit ukázat poprsí i za málo peněz (hlavně že jsou ve filmu), navíc to přiláká spoustu diváků, kterým stejně o nic jiného ani nejde. Opálená těla v bikinách, svalnatí hošani, sem tam sex – nebo neslušná hláška a nejeden teenager je v sedmém nebi. Když k tomu jako bonus přibalíme i známou osobnost (zde Carmen Electra), která už je za zenitem, máme o pozornost postaráno. Ser buřt, že scénář stojí za vyliž p***l, postavy se chovají dementně a efekty jsou otřesné. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama