Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbie La cara oculta (více)
Trailer 1

Španělský dirigent Adrian pobývá pracovně v Bogotě, kde si pronajal spolu s přítelkyní Belén velký osamělý dům. Belén od něj kvůli jeho nevěře odejde, Adrian však rychle nachází náhradu v servírce Fabiene. Ta se k němu dokonce nastěhuje a záhy objeví, že se v domě ozývají podivné zvuky. Po Belén začne jako po zmizelé pátrat policie, brzy se však ukáže, že s jejím odchodem od Adriana to bylo trochu jinak. (lola3121)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (639)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film, co tady nemá v době mého shlédnutí ani český překlad, tudíž se k němu nedostala česká distribuce, a přesto ho tady ohodnotilo na více jak 4 tisíce uživatelů. To už samo o sobě něco značí. Minimálně to, že se tady mezi lidmi o tomto filmu asi docela dost mluví. No a není se vůbec čemu divit. Tenhle španělsko-kolumbijský film je totiž tak vydařený thriller, že by to vůbec nikdo nečekal. A o to je lepší, že vlastně bez varování okamžitě udeří. Ono totiž dobrých thrillerů není zase tolik, aby si člověk mohl vybírat a tady se ještě k tomu každých div ne dvacet minut přetočí příběh o sto osmdesát stupňů, což je jenom k užitku. Příběhově jsem si ho užíval, jako hodně dlouho žádný jiný film. A věřím, že nejsem a do budoucna nebudu jediný. Česká distribuce v tomto případě silně pohořela. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Zajímavá forma vyprávění, kdy vidíme tentýž příběh z úhlu několika postav. Budete napjatí, možná i znechucení, zkrátka ta hodina a půl uteče jako voda. Mám ale problém s ústřední trojkou postav - ani jeden z nich není sympatická lidská bytost, které byste fandili. Jeden z nich flirtuje všude kolem a je nevěrný, další je zlatokopka, další pak naprostá blbka, jejíž velký "plán" je naprosto dementní (ale bez něj by nebyl žádný film). Vůbec si myslím, že ženám tenhle film moc nefandí a kreslí je v hodně špatném světle. PS: Nepochopila jsem, proč měl režisér pocit, že nám opakovaně (a bezdůvodně) musí nabízet pohled na neexistující ňadra Fabiene, pohled pro bohy to rozhodně není. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pointa a zápletka sú síce dosť lacné, ale na druhú stranu z toho autori dokázali vyťažiť maximum. Atmosféra je po celý čas celkom slušná, ani herci nehrali zle, na ženy sa veľmi dobre pozerá. Celkovo ide o pohodový thriller s trochou napätia, aj keď ja som v ňom nič mysteriózne nenašiel, čo je škoda, pretože to je podľa mňa presne to, čo tomuto filmu chýba. Tiež je na škodu, že koniec sa dá predvídať už veľmi skoro. Pre mňa slabý nadpriemer. 70/100 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Španělé v poslední době tvoří fakt zajímavý a kvalitní horory/thrillery ... Mají spád, typický španělský look, nebojí se nahoty, ale hlavně mají fakt výýborný nápady, kterýma se úplně dělí od současné hororové produkce... Tohle platí i o tomhle kousku, který mne sice v první třetině trochu nudil, ale druhá třetina se fakt rozjede a chvílema jsem fakt si říkal, tohle prožívat z lidskýho hlediska, to je vrchol psychickýho a psychologickýho utrpení... Třetí třetina v pohodě. Moc kvalitní, ale ne pro mne úplně dokonalý ... 4,5* ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Alterntívnymi názvami filmu sú aj Bunker či Inside. (MikaelSVK)
  • Filmové jméno hlavní hrdinky Belén (Clara Lago) v překladu ze španělštiny znamená "betlém", případně lze jméno v návaznosti na filmovou skutečnost přeložit jako "šlamastyka" či "potíž". (herr_carter)
  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)

Reklama

Reklama