Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Diskuze

Jaroslaf

Jaroslaf (hodnocení, recenze)

ten slovenskej název :D :D :D to je jak z pera Hanka Moodyho .) "Sex, Girls, Whatever" :D

agrimon

agrimon (hodnocení, recenze)

tak tento film ma dostal... 1.dovod je subjektivny a to hudobna tematika filmu. 80 roky su pre mna vrchol hudobnej sceny.. a nikto podla mna nebude pochybovat o kvalite LP. 2. dovod. realne vykreslenie prvych skusenosti vo vztahoch, prvych rozchodov.. Dost ma zaskocilo vo filme... ked sa Rob opytal Laury pred koncom filmu sa spolu zoberu.. pretoze to co stale hladal v zenach je len fantazia, ktora nikdy nebude skutocnostou.. a ona mu na to odpovedala.. dakujem za otazku.. tak to bolo bezcharakterne trosku ... 3. dovod: jack black ma strasne bavil :))

koris

koris (hodnocení, recenze)

asi jsem měl "den blbec", protože mne (narozdíl od většiny lidí) tento film neskutečně nudil. budu na to muset kouknout s čistou hlavou...

Tunidlo

Tunidlo (hodnocení, recenze)

Hm, slovenský preklad sa mi zdá naozaj nepodarený, priam hlúpy :-/

unsound

unsound (hodnocení, recenze)

Námět podle knihy Nicka Hornbyho,film pohodovka ,ale knížku bohužel nepředčil.

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama