Reklama

Reklama

VOD (1)

Dosud nevyprávěný příběh o setkání Elvise Presleyho, krále rokenrolu, a amerického prezidenta Richarda Nixona, který vyústil v tento objevný a přitom humorný moment, zvěčněný na té nejžádanější fotografii Národního archivu. (Filmbox)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (44)

movie 

všechny recenze uživatele

70% V momentě, kdy se Král setká s Nixonem začně atmosféra na plátně pořádně dýmit. Tomuhle říkám střet osobností. Bázlivá a zmatená osobnost Elvise (Michale Shannon) se v nixovonově oválné místnosti promění v neúprosného vyjednávače a suchar Nixon (Kevin Spacey) mu okamžitě podlehne. ELVIS AND NIXON je divácká jednohubka, ale herecky podmanivá a velmi uvolněná. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Epická blbost zprostředkovaná na základě jedné slavné fotky a poukazování na to (jak je ostatně ve filmu zmíněno), že se vlastně neví proč a jak přesně k té fotce došlo. Říkal jsem si, že Kevin Spacey coby Frank Underwood si to své prezidentství dostatečně ozkoušel, ale je to vlastně jedno, protože film je jedna velká parodie a Nixon ta největší. Pokud se však od toho člověk oprostí, jedná se celkem o odlehčenou komedii s několika vtipnými gagy, kterou konzumenti Amazonového "Netflixu" ocení více než klasičtí povaleči u českých stanic...5/10 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Celým filmem mě provázel nadlidský úkol. Chce to opravdu pořádnou dávku fantazie, aby se divák koukal na sice neskutečně charismatického, leč neobyčejně ošklivého Shannona a snažil se představovat si fešáka Elvise. Musím říct, že mě snímek brutálním způsobem nebavil do okamžiku střetnutí v oválné pracovně. Tak nudný úvod už jsem dlouho nikde neviděl. Ke všemu hrála v pozadí odporná hudba, která snímku vdechla takový punc obyčejnosti a televiznosti. Od střetnutí dvou pánů herců jsem měl pocit, že sleduji jiný film. Bylo to zajímavá a vtipné. Není mi zřejmé, o co přesně by divák přišel, kdyby tvůrci úplně vynechaly ten debilní úvod a šoupli diváky rovnou do víru dění. Celkově jsou tedy mé pocity značně rozporuplné a nevytlačím ze sebe snad ani ty 3 hvězdy. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč se Amazon cítí povinen naplňovat standardy filmů jako 90 minut délky a klasický příběhový rámec, když má beztak za cíl jen dopřát nám jednu legračně vyfabulovanou historku na základě existence jedné fotky. Elvis & Nixon nemá na to být v tom, co dělá, plnohodnotným filmem a neměl se o to ani pokoušet. Jako maximálně hodinová hříčka by to mohlo být perfektní. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

To je pravda to je podľa skutočnej udalosti, to musí byť dobré..Elvis veličina nielen spevu...idem do toho.... UPS:...trápne od kastingu...Shannon a Elvis ? ježišmária...kdeže...vôbec som v ňom nevidel kráľa ...chodil a čudne sa díval...kecal blbiny ktoré hádam mimo blázinca sa ani nehovoria...o čom to celé bolo ? čudná opica ktorá sa robila Elvisom a chodila po ulici potom vošla k Nixonovi...tam bol jediný ako tak svetlý bod keďže Spacey by neskazil hádam ani keby nehral....lenže to stretnutie ? ! ? ! blááábol.....celé zle...nereálne, trápne, nudné a....našťastie krátke...86 minút stačí bohato na kravinu. výborný trefný komentár : MartinezZ ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama