Reklama

Reklama

S.T.A.L.K.E.R.: The Duel

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Fantasy
Itálie, 2011, 10 min

Obsahy(1)

Osamělý stalker musí na výzkum, ale to ještě neví, že ho z dálky pozoruje sniper. (AngelusCZ)

Recenze (8)

Adrai 

všechny recenze uživatele

Ze S.T.A.L.K.E.R. filmů které tu jsou mě tento nadchl nejméně - plusem je zajímavé prostředí, jednodušší triky neurazí, ale co chybí jsou detaily (šrouby, krev, zvuky) a vzpomínaná atmosféra mě nijak neohromila - takové jakou má hra nebo jakou mají ostatní filmy se to ani nepřibližuje ... a konec to snižuje z průměru jen na dvě hvězdičky ()

Reklama

gojackill 

všechny recenze uživatele

S.T.A.L.K.E.R byl o atmosféře, exteriérech, nestvůrách a střílení. Atmosféru to celkem má, exteriéry jsou vynikající, nestvůr jsem se bohužel nedočkal a toho obézního kluka s maskou v závěru jsem raději neviděl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ups tak tohle byl vážně úlet. Amatérské zpracování a nepříliš zdařilý souboj se sniperem bych ještě dokázal i překousnout – chápu, že nebylo moc financí, ale co ten naprosto dementní konec? To si z nás udělali tvůrci prdel? Takhle zprznit to málo dobrého co tu bylo k vidění, se jen tak nevidí… ()

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy stejnojmenné počítačové hry a stejnojmenného komiksu spisovatele Romana Surzhenka. (AngelusCZ)
  • Natáčení probíhalo v italských městěch Santo Stefano di Magra, La Spezia a Liguria. (AngelusCZ)
  • Kontrolory ve filmu zahráli herci Alberto Zangani a Nicolo Biciacci, ovšem jejich hlasy nadaboval zároveň i skladatel filmu Elia Morra. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama