Reklama

Reklama

Oskarova oáza

(seriál)

Epizody(78)

Obsahy(1)

Když žiješ jako osamělá ještěrka v nelítostném prostředí, nemáš to asi na světě lehké. Může se ti zdát, že se proti tobě všechno spiklo. Oskarovi se to stává dost často, má to rozlité na všech stranách. Život v pustinách mu vlastně přináší jakousi úlevu, protože jeho sousedské vztahy jsou všelijaké, ale určitě ne dobré. Kuřata útočí na blížícího se Oskara s neobvyklou zavilostí a nenechavé surikáty mutaké nikdy nechtějí pomoci. A pak tu máme ještě trojici, kvítek z čertovy zahrádky. Je to Popy, Buck a Harchi, kteří dělají Oskarovi neustále samé naschvály. Ať má, co má, oni mu to seberou. Ať jde, kam jde, oni se táhnou za ním, a to v místech, kde člověk natrefí na vodu jen zřídkakdy. Není vůbec příjemné. Ale Oskar se nikdy nevzdává. Jako optimista se raduje z poloprázdné sklenice, protože je do poloviny plná, i když v poušti je naneštěstí taková sklenice obvykle plná písku. Připravte se tedy na sérii bláznivých akčních dobrodružství mezi kaktusy, na prašných cestách a ve skalách, kde se, panečku, musí umět balancovat. Na půvabně veselé příběhy, které prožívají opravdu svérázní jedinci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

G04T 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, jak jsem jako malej na todle koukal v televizi a hrál jsem si na tu ještěrku :D hodně dobrý vzpomínky, skvělej seriál i po těch letech, pořád mě baví. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

To samé, co Kojot Wilda a pták uličník, akorát Francouzské. Sice ve 3D, ale krátké, bez povídání. Jeden vtip za druhým, a co je legrační, že během roka 2014 to odvysílali na vícero kanálech naráz - i na ČT:D, i na Minimaxu. ()

Reklama

Reklama