Reklama

Reklama

Mladí muži za pultem

  • Česko Podvodníci z New Jersey (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezávislá komedie zachycuje jeden den dvou pohodlných prodavačů z New Jersey. Dante zaskakuje v samoobsluze, zatímco jeho kamarád pracuje ve vedlejší videopůjčovně. Oba by radši dělali něco jiného, a svým zákazníkům to dávají pěkně sežrat. Jeden divoký den v životě dvou přepracovaných mužů za pultem, jejichž jazyk ostrý jako břitva a neobvyklé pracovní manýry dávají zcela nový význam pojmu zákaznický servis. Navzdory neustálému proudění nevyzpytatelných zákazníků si oba prodavači z New Jersey klidně stihnou zahrát hokej na střeše, navštívit pohřební síň a urovnat své nekonvenční milostné vztahy. Šéf není v dohledu, takže si buďte jistí, že když je obchod ponechán napospas těmhle dvěma, může se stát naprosto cokoli. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (474)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je to černobílé, rozdělené na kapitoly, plné keců o sexu, filmech, smyslu života a upřímné nenávisti k zákazníkům - co to je? Samozřejmě nezávislý film, který spíše než salvy smíchu nabízí časté pousmání a občasnou nezapomenutelnou dokonalost v podobě kampaně žvýkačkového antitabákového agenta: „Jistěže musíte umřít, ale proč za to máte platit?" či Danteho povzdechu: „Moje ex-milá zcvokla, když udělala exlýho dědka a moje nová milá udělala 36 ptáků." ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Mladí muži, kteří se opírají o pult, aby neupadli, a to ještě když není zrovna nic zajímavějšího na práci, s plnou pusou sexuálních doporučení, životních zkušeností a pohotových rad si jedním dechem na svojí existenci naříkají, zároveň se ale té bezpečné rutiny nechtějí vzdát a trochu zariskovat: "Neumim riskovat, už když mi byly tři, tak jsem měl někde zašantročenej nočník a místo, abych ho hledal, tak jsem se posral". Kevin Smith mě dostal Zoufalcem a odradil Jayem a mlčenlivým Bobem, kteří vracejí úder, aby si to u mě regresním obloukem opět vyžehlil touto po všech stránkách geniální komedií, u které se narozdíl od českých filmů podobného "mustru" dá nejen zasmát, ale ono se prakticky nedá přestat. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se vůbec nebavil. Možná to bylo mou náladou, ale Dante ani Rendal prostě nedokázali mě rozesmát tak jak bych čekal. Jay a mlčenlivý Bob jsou naprosto dokonalí, ale i jim trochu něco chybělo. Rendal mi přijde neskutečně (až příliš) vymaštěný a jeho "humorné" poznámky mě spíše než k smíchu brzo dovedou k pláči. Logika, zdravý rozum ani inteligence v tomto snímku prostě nemají své místo a bohužel jsem si s tímto komediálním modelem tentokrát opravdu neporozuměl. Kam se to pro mě hrabe na pokračování u které jsem se opravdu bavil? Ke geniální komedii mě zde chybí hodně a jestli někomu stačí debilní a stupidní kecy jednoho neinteligentního (IQ neprokázáno) prodejce z videopůjčovny a naprostá neschopnost prodavače z QS, tak je to jeho volba. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí Clerks som si uvedomil tri veci. 1. Kevin Smith je vážne borec. 2. Jay a tichý Bob je dvojka na pohladanie 3. Príbeh Danteho je tak "pohodovo" a realisticky vyrozprávaný, až nejednému z nás pripomenie vlastné zážitky zo života (drama s odstupom času = komédia). Výborná konverzačka! ()

k212 

všechny recenze uživatele

Dva upovídaní chlápci + obchůdek + půjčovna. Jeden nedělá nic jiného, než že si stěžuje a naříká na svoji existenci, kterou zásadně nuzně formuje okolí a okolnosti; druhý nadneseně a snažně cynicky glosuje, ale ve chvíli, kdy se rozhodne něco vykonat, dopadne to řádným debaklem. Do dveří občas vkráčí podivný týpci, normálně nenormální zákazníci, úředníci, bejvalky i současné přítelkyně. Prostě spleť lidských existencí, příběhů a emocí servírovaných během jedné otvírací doby. K tomu pohodová hudba, vtipné glosy, trochu smutného generačního moudra. A pak, že se v takovém zapadlém obchůdku nic neděje?! 80% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (43)

  • Mlčenlivý Bob má na klobouku kocoura Felixe. (Kulmon)
  • Slovo fuck a jeho odvozeniny zazní 91krát. (HellFire)

Související novinky

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

03.01.2019

Dlouho očekávaný reboot Jaye a mlčenlivého Boba se dal do pohybu. Oznámil to režisér Kevin Smith (Clerks 2: Muži za pultem, Hledám Amy). Smith, Jason Mewes a producentka Jordan Monsanto tak strávili… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Reklama

Reklama