Flying Car, The (TV film)

Krátkometrážní / Komedie

USA, 2002, 7 min

Kevin Smith

Vtipná televizní scénka s (až příliš) tradiční Smithovou konstrukcí. Ale vůbec mi nevadí si alespoň trochu zavzpomínat na Mladý muže za pultem.(12.11.2002)

ZDE: http://www.youtube.com/watch?v=IsFfBB2W7IA(29.8.2008)

Krátká scénka ve stylu Clerks.(13.11.2007)

Randal fantazíruje o létajícím autu a nutí Danteho k úvahám, co by byl schopen obětovat, aby jej získal, v sázce je prý nejen samotné auto, ale také budoucnost naších dětí a vlastně celý svět. Jakmile Danteho konečně zmanipuluje a přemluví k přijmutí hypotetické dohody, vmete mu to pěkně do tváře typicky Smithovským vtípkem. Nostalgicky zavzpomínáme na úžasné Clerks a velice podobnou scénku odehrávající se také v autě a podle stejného schématu (nutno podotknout, že byla ještě lepší). Třebaže 7 minutové kecání, kvůli vypointování jednoho vtípku může zpočátku zavánět nudou, na tvorbu Kevina Smithe nedám nikdy dopustit. 8/10(29.3.2008)

60%(9.10.2007)

http://www.youtube.com/watch?v=IsFfBB2W7IA/ - Starí známi "smithovci" Brian O'Halloran & Jeff Anderson (áno, sú to tí, čo stáli za pultom) čakajúci v kolóne a rozoberajúci absenciu, a to vám už napovie aj samotný názov tohoto "kraťasu", lietajúcich áut. Veľmi zábavné, povinné pre režisérových fanúšikov (smithofilov).:)(16.3.2008)

Dante a Randal uvíznou v dopravní zácpě, což vede právě Randala k úvaze. V typické konverzaci ve stylu Clerks mele směrem k Dantemu tak dlouho, dokud nepřistoupí na jeho hru o německém vědci, uříznuté noze a létajícím autu.(9.11.2008)

• Xeelee

Vypadá to úžasně, ale s mojí mizernou angličtinou jsem místy dost nestíhal.(2.5.2009)

Kratičká, vtipná, ale ne příliš originální scénka s tradičním "Clerksovským" humorem.(18.12.2006)

Bezchybné, ale nevím, jestil to lze vůbec hodnotit samostatně, když to bylo vysíláno v rámci talkshow.. Nicméně jsem uvítal návrat Jeffa Andersona a Briana O´Hallorana. Vidět je po několika letech opět dohromady bylo příjemné. Povinnost pro smithofily.(3.2.2003)

Kratka scenka, pri ktere clovek zavzpomina na Smithovu nesmrtelnou prvotinu Clerks.....:)(30.7.2010)

70%(28.2.2009)

7 minut krasnej spomienky na dvoch naj kamosou s toho užasneho malého obchodiku. tentoraz rozoberajuci strašnu otazku na ktorej zavisi blaho vsetkých flakacov ked su v dopravnej zapche . Stoji za to useknut si nejaku nohu aby sme mali lietajuce auto? Hmmmm ? dilema co?(6.7.2007)

Naprosto geniální konverzační záležitost. Povinnost pro nás smithofily. Kevin Smith by mohl točit víc takových kousků.(27.4.2005)

" Are you saying you wouldn´t cut off your foot for flying car? "(12.12.2006)

No ja neviem, nejako ma to veľmi nepobavilo... Asi fakt nie som cieľová skupina Kevina Smitha.(2.8.2008)

Rozhodne stoji za pozretie :D(26.7.2010)

Perfektní kraťas, kde se Randal vyptává Danteho, jestli by si nechal useknout nohu, pokud by mu pak německý zvrhlý vědec dal létající auto. 7 minut skvělých hlášek a klasicky smithovská pointa na závěr... Jako upoutávka na nové Clerks 2 navnadí!(27.12.2006)

Krátka scénka,jeden dlhý dialog,genálny humor klasický Clerks ! K tejto scéne odohrávajúcej sa v aute hádam neni čo dodať, Kevin Smith tu krásne a tradične pripomenul svoj prvý film.(20.4.2008)