Reklama

Reklama

Písně Kosmické

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2011

Obsahy(1)

Poslání Adama a pana Reisze je i přes jeho rutinní podobu mnohem podstatnější, než se na první pohled zdá. Film zachycuje touhu získat odpověď na otázku, zda v život ve vesmíru opravdu existuje, ale přitom poeticky ztvárňuje pozemské city lásky a přátelství a ukazuje, že i fikce nachází své kořeny v současné realitě, která nás obklopuje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Výtečná věc, která studentským filmům rozhodně nedělá ostudu. Všechno tu totiž funguje tak, jak by mělo... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Klasicky zdařilá miniatura z produkce FAMO. Profesionální herci, velkorysý rozpočet, střízlivé vedení. Takto tvořit školní filmy vypadá jako naprostá pohoda. Kdo ale vidí pod poklici, že? ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle absolventské filmy z Písecké FAMO prostě rád, vypadají dobře, evidentně mělo slušné rozpočty, dokáží sehnat hodně kvalitní herce a navíc se tam točí nejlépe řemeslně zvládnuté filmy ze všech studentských škol... Tenhle konkrétní počin má v sobě kus solidní ironie a je jednoduše zábavný a v tomhle případě víc nechci, to že se dobře sleduje mi v tomhle lehounce scifózním případě prostě stačí. A to tu přitom ZASE není ani jedna vesmírná vydra s chapadly! Film možno vidět po kliku zde. ()

Reklama

Reklama