Růžové brýle Nadi Urbánkové (koncert)

Hudební

Česko, 2011, 60 min

• igi B.

Jojo, kdyby ty sukcesy nebyly... %-o . . . Tak ale jedině s těma ružovejma brylkama, paní Naďo. . . . Před nějakejma těma už víc jak čtyřiceti letama jsem Vás jako malej chlapec žral, ono nakonec v tehdejších normalizačních rádiích a televizích pro našince prvňáka - co se rozkoukává v našem říčném středním proudu - toho zas tak moc na výběr nebylo, RTL jsem na dráťáku naladit neuměl... :-/ . . . A ještě bych se zeptal, co to máte za partu znuděných poperů za sebou? Hoši se při svým >hraní< tváří, jako by se užuž těšili na další kšeft někde v baru za rohem. Tak nevim nevim, no hodně úspěchů do dalších desetiletí plejbekového hraní a já se rači půjdu mrknout podruhý na >dvojku< na ty Montypajtny... Vaši vrstevníci, taky je to sranda - a jsou nesmrtelní... ;o] . . . Tak teda pozdravujte toho svýho kemoráda Majkla Dejvida z Kludských a všechny káuntry děcka ze sedmdesátek a víc už rači nic. - - - - - (Nahlédnuto veřejnoprávě /ještě že se staraj, ty >tvůrčí< skupiny, že.../ a po "žůžů" už rači dál ani nedohlédnuto /ale to je stejně fuk/ 4.12.2011 na noční gerontí >růžůžové lajně< , hodnocení a komentář zde jako první - 4.12.2011)(4.12.2011)