Reklama

Reklama

Ropná společnost způsobí používáním ilegálních látek v oceánu velké otřesy a ty zničí past, ve které byl tisíce let držený superžralok. Monstrum začne okamžitě zabíjet a nikdo neví, jak by mohl být zastaven... Na ropné plošině dojde kvůli používání ilegálních chemických látek k nehodě. To vyvolá na mořském dně otřesy a následně jeho porušení. Což se stane příčinou toho, že je ze svého vězení osvobozen obří superžralok, který okamžitě zaútočí na ropnou plošinu a zlikviduje ji. Nehodu na ropné plošině vyšetřuje i mořská bioložka Kat, která si k vyšetřování najme Chuckovu loď. Kat na místě nehody odebere vzorky vody a podle nich odhalí, že ropná společnost používala k rozpuštění horniny na mořském dně ilegální látky. Ředitel ropné společnosti se pokusí Kat dostat na svou stranu. Wade nabídne dokonce Kat nějaké peníze, aby mlčela. Tou dobou už Kat době ví o obřím žralokovi, a tak si peníze s čistým svědomím vezme, protože tuší, že ropná plošina byla zničena žralokem, a ne ropnou společností. Obřího žraloka už vidělo více lidí, ale jen málo z nich zůstalo naživu. Žralok je skutečně obrovský, umí chodit po souši a umí skákat. Kat vypozorovala i to, že ho přitahují rádiové vlny. V bezpečí jsou na moři tedy lodě, které vypnou rádio. Kat a Chuckovi to zachránilo život.

Žralok zabíjí každým dnem více lidí, takže se armáda rozhodne zasáhnout. Kat a Chuck pozorují, jak vojáci proti žralokovi bojují, ale jejich kulky mu nezpůsobují žádná zranění. Vrchní velitelé se tedy sejdou s tajnou službou a na schůzku je přizvána i Kat, která se podělí o své poznatky. Podle ní jde o vyhynulý druh žraloka, který hibernoval, ale hledání ropy a rozpouštění horniny ho probralo ze spánku a osvobodilo z místa, kde byl držen tisíce let. Kat navrhuje, aby byly proti žralokovi použity velmi silné zbraně. Armáda prý něco speciálního má, ale zatím je to tajné. Kat později pozoruje, jak se armáda pokouší žraloka zastavit chodícím tankem, ale vojáci neuspějí. Kat s Chuckem vymysleli vlastní plán na vhození výbušniny přímo do žraloka a zničení té obludy zevnitř. Kat se podaří do žraloka výbušninu hodit, a žralok je skutečně zlikvidován. Kat a Chuck odcházejí spolu, nyní tvoří pár. (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

TAK TOHLE JE BRUTÁLNÍ ÚLET..... Film kde obří, lítající, neprůstřelný, radiofrekvence chytající, po pláži chodící, zkrátka SUPERŽRALOK, likviduje vše, co mu stojí v cestě a po krku mu jde národní garda o třech mužích (včetně velitele), je fakt moc ulítlej. Navíc efekty jak žraloka, tak výbuchů a prostě všeho jsou tak žalostný až se jim člověk musí fakt jen smát. K tomu všemu je tento SUPERFILM nabitý výbornými hereckými výkony, které jsou přirozené jako umělé nehty. Zápletka filmu je taky perla a okořeňují ji zápletky jednotlivých protagonistů. To vše je okořeněné pikantními hláškami jako: "Musíme se přeskupit", "Raději bych remřela", "Je to Superžralok" atd.... Prostě to se musí vidět už jen kvůli finálnímu fightu superžraloka s chodícím tankem. Ten film je taková sračka, že jsem u ní chcípal smíchy od začátku, až do konce. Prostě tomuhle filmu jsem nemohl dát odpad, na to je to opravdu skvělá komedie :D:D:D ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Lidi jsou opravdu divný. Hlavní rozdíl mezi tímto filmem a Čelistmi (který asi skoro nikdo nevidí), je v tom, že přeceňovaný Spielberg tu jeho slátaninu myslel vážně! Takže, na rozdíl od Čelistí, mne tento film pobavil a dávám 100 %. ()

groz122 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, zdali dříve vyzvednout šalamounský scénář, nebo heroické výkony herců. Tomuto filmu chybí k dokonalosti velmi málo. Z cela jistě překonává svého starého "rivala" špílzebrgovo Čelisti. Z toho důvodu mě ale zajímá jak je možné, že má tak nízké hodnocení? Film má všechno! Puberťačku dychtící po prvním vrznutí, pomstu,poučení, moderní technologie a létajícího žraloka. I dělka filmu je příjemná a nudit se při ní nebudete! Geniální zápletka s gradovaným finále. Toto byl super zážitek a jen lituji taho, že jsem o tento "klenot" nezakopl dříve. I když většinu filmu jsem se smál jako ještě nikdy, tak vás atmosféra naprosto pohltí. A Ježíšku... k vánocům si přeji chodící tank! 89% /hodnoceno dle žánru komedie- Sarkasmus reřie./ ()

Mr.Hlodavec 

všechny recenze uživatele

"Ať žijí balóny! Jabadabadů!" Céčkový supernářez. Rybí doktorka nedoktorka Sumcová. Podlý těžař z německé rosamunde-pilcherovky. Stojatá pravá bradavka. Černý Daniel Nekonečný z rádia. Armádní štáb s tiskárnou. Missky zvolené třináctičlenným hospodským komparzem. Český dabing natočený za jedno odpoledne. Funková znělka. A samozřejmě superžralok se superschopnostmi v superzávěrečném superfinále se supertajným superobrněným supervelbloudem. Za mě je to superplná superpalba. "To je zlé." ()

kolin666 

všechny recenze uživatele

Tak nějak u mě tenhle film splnil očekávání. Dost mě pobavila dějová linie ohledně pobřežní hlídky. Romantický trojúhelník se začíná rozjíždět, říkám si jak to asi nakonec vyvrcholí a najednou bum, všichni jsou mrtví. Zůstane tam tedy jen parta nesympatických postav v čele s příšerně nadabovaným dýdžejem. Hlášek tu sice moc není, ale to zachrání armáda, která jako ve všech filmech tohoto typu čítá 5 členů, stíhačku ukradenou z nějakýho dokumetu a ještě k tomu to nejdivnější vozítko, které jsem kdy viděl. Efekty žraloka stály za to, krev taky trochu byla a toho si cením :) ()

pájap 

všechny recenze uživatele

kurvadrát.....to je mazec....krásná doktorka,žralok,kterej sám potopil ropnou plošinu....-chááááááááááááááááá-,to se jinak jmenovat nemůže...ale psina je to náramná.... ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Konečne solídny konkurent pre Asylum. Dokonalosť Mega Piranhe síce nedosahuje, ale fight nohatého tanku s poskakujúcim super sharkom je rovnako epický. ()

Mil_haus 

všechny recenze uživatele

víte jak sundat žraloka velikosti čtrnáctipodlažního domu, který nemá rád Vaši oblíbenou rozhlasovou stanici? zavoláte armádu US. Gerojové přijedou, zkusí frontální útok divizí o síle dvou mužů (začali ve dvou, žraskok dva sežral a dva ho zahnali do moře plamenometem - nedopočítali jste se? já taky ne) a když ten selže povolají zbraň z nejpovolanějších. Inspirování AT&T vyšlou do boje tank na nožičkách, protože každý ví, že když náhodou netrefí žraločka kanónem, pořád mu může nakopat. Já se královsky bavil a to nejen u finální bitky. Jasně, herci jsou prkna, triky směšně nepovedené a příběh hyperstupidní, ale zábava je to pořád řácká. Plán zní: podívat se na to s minimálně čtyřčlenným osazenstvem a alespoň kapkou alkoholu v krvi:) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Animace žraloka příšerná. I malé dítě musí poznat, že se jedná o počítačový efekt. Celkově to je stupidní film, ale oceňuji snahu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem sranda tak Fred mne zase po nejaky dobe celkem pobavil v ramci jeho tvorby mi to prislo jako nadprumer i kdyz nepopiram ze ten Shark je udelanej dost hrozne ale ten jeho fight s tankem to bylo necicko celkem solidni ulet ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Já tyhle žetka žeru...No kde jinde si to dá na férovku chodící tank s chodícím žralokem? Žralok je vůbec boreček chodí po pláži lítá vzduchem nemá rád rádio a potápí ropné věže...k tomu se snaží dbát na svůj jídelníček a šikanuje ponorky no prostě frajer ale na frajera co k tomuhle psal scénář nemá. Ten chlap co to stvořil musí na něčem frčet jinak to prostě není možný každopádně těch 80 minut uteče pohodově rychle a na odreagování je to bomba protože tohle lidi nemůžete brát vážně a pokud to někdo hodnotí jako normální film tak před ním smekám že to svede. Jinak zde na čsfd nacházím jeden klenot vedle druhého v černém rámečku. No tááák...lidi...berte tyhle filmy s humorem no ne? :) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol slušný mogbaster. Síce to na 5* nemá ale za silné tri zaslúžene rehlil som sa jak kôň a na počudovanie ani efekty neboli až tak zlé ako u iných filmoch tohto typu. Hej a nesmiem zabudnúť na tonu sexi báb. ()

Cisarpan 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý, ne přímo oroginální, ale proč ne. že žraloček nebyl kdo ví jak zpracovanej mi nevadí, pohodička do letních kin. v létě na velkém plátně, super filmeček! a pěkné hérečky. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to bralo vážně, tak jasný odpad!, ale jako komedii to beru. A závěrečná bitva plastového tančíku s chodícím žralokem patří do zlatého fondu béčkových filmů! ()

-krusty- 

všechny recenze uživatele

EHF: Svým způsobem geniální snímek! Samozřejmě se jedná o x-tou variaci na "JAWS"...ale to snad všichni tušíme už při úvodních titulcích. Je to tak prostoduché, že to až můžu. Dialogy s IQ na bodu mrazu, animace rozkošné, superžralok k zulíbání, chodící tank jako z verneovky a Sarah Lieving opět k sežrání za to, jak je megavážná a superchladná... Já nevím proč boduji tak jak boduji...ale tohle mě prostě bavilo. Oddychovka-blbost, u které je zakázáno přemýšlet! Už se těším, co zase tihle lidé vymyslí....nechápu sám sebe, ale bavil jsem se. Otázka je, zda to byl účel :-) ()

Reklama

Reklama