Reklama

Reklama

Stephen Merchant: Hello Ladies... Live!

Velká Británie, 2011

Recenze (7)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Trocha iný stand- up. Marchant je sympaťák - veľmi sa mi páči jeho interakciu s divákom a aj posledných 20 minút, ale jeho korektnosť a sebastrednosť je v mnohom akosi mimo mňa. Síce nehovorí od veci, ale skôr ako by mal povedať niekoľko trefne upravených slov, tak radšej situáciu znázorní. A to mi v mnohom uberalo na zážitku. Gervais, Moran, Louis C.K. budú pre mňa vždy komediálny bohovia a aj keď sa Marchant nemá začo hanbiť, nesiaha im bohužiaľ ani po členky. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Rickymu se v mých očích bohužel nevyrovnal, a to zejména protože jsem při jeho vystoupení zpozoroval několik hluchých míst (můj názor). Ano, u některých pasáží jsem prostě hleděl na zeď, přičemž hlas v mojí hlavě taktně prohlašoval: To je ale pěkná zeď! Na druhou stranu ale musím uznat, že větší část Merchantovy show je celkem povedená a jeho komický projev (vlastně i zjev) má určitě něco do sebe. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Rip off Merchant (30 quid? You'll avin a laf - přesto zatím dokázal většinu vyprodat) dlouho sbíral odvahu na svůj velký stand-up. A určitě nezklamal. Fanoušci jeho výběr materiálu určitě chápou, vždyť vzpomeňte třeba na rok 1998. Už tehdy si ho v rádiu Gervais a Anne Hobbs (?) na XFM dobírali při organizaci "slepého rande pro Steva" a nakonec mu ho domluvili s jedním posluchačem z Manchesteru. _ Při pobytu v Anglii jsem jeho vystoupení bohužel o pár dní minul. Trochu se obávám, že kvůli vyčerpání materiálu na další číslo jen tak nedojde. ()

Mayaku 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších stand-upů, co jsem kdy viděla. Merchantův projev mi osobně hrozně sedí (mnohem víc než Gervaisův, který je někdy zkrátka až moc vulgární) a do sledování jsem šla s velkými očekáváními, která se teda na 100% naplnila. Hodina a čtvrt geniálního humoru, který si po celou dobu zachovává úroveň a dokonce i tematickou linku. Merchant je zkrátka boží, a to vám říká slečna ve věku mladším než jsou konzervy, která má Stephen doma :D ()

koci 

všechny recenze uživatele

Stephen mě neuvěřitelně překvapil. Že je výřečný, vtipný a fascinující jsem věděl už dávno, ale on dokázal svým materiálem strhnout i vyprodaný sál lidí naživo bez mrknutí oka, jako by dělal živé stand-upy celou věčnost. Ocenil jsem například tematickou linku celého záznamu, hledání potenciální manželky, kolem které vše vystavěl. To většinou u komiků není běžné, často házejí myšlenky jednu za druhou. Merchant je jiný než například Gervais; má svůj vlastní styl, šarm z něj jenom září, nepotřebuje vulgarismy, nedobírá si populární tváře a nevyhledává kontroverzi a nakonec svým výstupem osloví víc než jiní. A jsem přesvědčený, že to zanedlouho lehce trumfne. ()

Zizou_ 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední půlhodinky, bylo by to na čistých pět hvězdiček. To předtím se ale vyrovná tomu nejlepšímu od Louiese - hilarious! Velmi se těším na příběh ze svatby v Hello Ladies seriálu :D ()

Reklama

Reklama