Děti ráje (divadelní záznam)
Muzikál
Česko, 2009
Petr NovotnýHrají:
Lukáš Vaculík, Sagvan TofiObsah
Písničky Františka Janečka, Michala Davida, Zdeňka Bartáka a skupiny Kroky hrají v muzikálu Sagvana Tofiho hlavní roli. Možná je tenhle příběh, který začal na diskotéce v 80. letech i vaším příběhem. Trocha romantiky, maličko nostalgie, humor, zábava, ale i nadhled. Mládí bez ohledu na to, kolik vám dneska je. Čas na blbnutí je vždycky, zvlášť když k tomu hrají Decibely lásky, Poupata, Nonstop, Největší z nálezů a ztrát, Pár přátel, Každý mi Tě lásko závidí a další ze třiceti legendárních písní. (oficiální text distributora)
rotel
Pre mňa to bolo celkom prekvapenie, nakoľko nemám rád Michala Davida. Zaujímavé bolio, že napriek tomu že som nepoznal predstaviteľov hlavných hrdinov ich spev mal čosi do seba. A aj snahu treba oceniť / aspoň niekedy /!(29.5.2012)
SiMMaS
Sice sem divadelní představení nejspíše nepatří, ale když už se to tu objevilo... Takže - tím, že je to HIT muzikál se už sám o sobě musí nějak uměle "namontovat" děj do písniček. No - musím říct, že děj mě nějak neoslnil, ale asi byl i na muzikál celkem průměrný. Každopádně nejsem skalní fanynka Michala Davida a spol., což asi mému vnímání moc nepřidalo. Písničky byly celkem dobře zazpívané, ale na Sagvanu Tofim je hodně poznat, že už má něco za sebou. Ještě je nutné dodat, že druhá polovina muzikálu mi připadala delší, než ve skutečnosti byla - asi díky táhlým pomalým písním, kterých za sebou měli hned několik. Závěr se jim zase hodně povedl, protože tam zopakovaly snad všechny písničky, co zazněli - a upřímně, možná by jen ten závěr stačil:)(30.12.2011)