Reklama

Reklama

Tým Škorpion

(seriál)
USA, (2014–2018), 65 h 27 min (Minutáž: 39–63 min)

Hrají:

Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas, Emily Robinson, Erick Avari, Robert Patrick, Joel Gretsch, Anthony Skordi, Andy T. Tran, Jadyn Wong (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(93)

Jmenuje se Walter O'Brien a má čtvrté nejvyšší IQ, které kdy bylo změřeno – 197. Einstein měl 160. Když mu bylo 11, zatkla ho FBI, za to, že hacknul počítače NASA, aby si stáhl plány raketoplánů, které si chtěl pověsit na zeď. Nyní vede tým geniálních podivínů. Pracují pro Ministerstvo vnitřní bezpečnosti a díky svým znalostem dokážou překazit hrozby, které ohrožují svět. Říkají si Tým Škorpion.
Jsou čtyři a dohromady mají IQ vyšší než 700. Toby je behaviorista, rozumí řeči těla a dokáže předvídat chování; Sylvester je chodící kalkulačka a je posedlý statistikami; Happy je zázračná inženýrka, která dokáže sestrojit, opravit nebo otevřít cokoli; a Walter je machr na počítače.
Zatímco se ale členové týmu cítí dobře v přítomnosti jeden druhého, sociální vztahy mimo jejich kruh je uvádějí do rozpaků. Musejí se tedy spolehnout na pomoc prakticky myslící servírky Paige Dineenové, jejíž syn rovněž vykazuje neobvyklou inteligenci a nadání. Tým Škorpion řídí agent Gallo, který je jejich vládní spojkou. Společně jsou Tým Škorpion. (AXN)

(více)

Diskuze

TaToJaTu

TaToJaTu (hodnocení, recenze)

takto to dopadne dopadne ked blbci tocia o genioch.

Na to ze stol v kasine je stratovy nestaci sledovat obrat jednotlivych krupierov, treba genia aby "zistil" ze stratu sposobuje krupier s mensimi rukami lebo pomalsie rozdava. To ze drvivu vecsinu casu zaberie rozmyslanie hracov radsej opomenieme

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Čtvrtá série skončila a tvůrcům se v poslední epizodě podařilo naštvat všechny fanoušky bez rozdílu, alespoň podle internetových diskusí. Hvězda seriálu Katharine McPhee si na chvíli "odskočila" na Brodway do muzikálu Waitress my ostatní očekáváme, že v květnu CBS oznámí pokračování 5. řadou. 

Uživatel RizekCRF smazal svůj příspěvek.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Tak jsem dokoukal 1. sérii a navzdory tomu, že se tam vyskytuje spousta neuvěřitelných blbin, je v tom na druhé straně spousta humoru, takže to neberu jako drama, ale jako akční komedii. Z tohoto úhlu pohledu je to dost koukatelné.

Uživatel aliajas smazal svůj příspěvek.

becki_tu

becki_tu (hodnocení, recenze)

Poslední díly už jsou trochu mimo realitu, ale je to pořád docela fajn. Ale nedivil bych se, kdyby to zrušili po první sérii..

na příspěvěk reagoval aliajas

_marduk_

_marduk_ (hodnocení, recenze)

niečo ako veľmi odľahčená verzia suicide squad? respektíve inšpirovaná

becki_tu

becki_tu (hodnocení, recenze)

erased

Jo, souhlas. Případy začínají být zajímavé a ne až tak vytržené z reality. A s postavou Happy jsem se taky zatím úplně nesžil..

erased

erased (hodnocení, recenze)

Tak třetí a čtvrtý díl byly přesně podle mého gusta. Třetí přišel konečně s pořádným případem, který si taková přehnaná parta zaslouží a ten čtvrtý byl zase tak akorát 'blockbusterově' pohodový a stylový. Po fakt špatné dvojce jsem se o budoucnost Scorpion bál, ale teď mu znovu začínám věřit. Jen ta asijská mechanička mi pořád šíleně leze krkem.

na příspěvěk reagoval becki_tu

Wlastik

Wlastik (hodnocení, recenze)

Rika se, ze serial nema cim prekvapit, ale praveze pokud si vycistite hlavu a jen se kouknete, tak vas prijemne pobavi aspon duvtipem. Prvni job byla dost silenost, uvidime co v pristich dilech dostanou za ukoly. Ted me rozesmali a prekvapili. Proste Neni Big bang theory, ale i tak se na to da divat, teda pokud dalsi dily budou stejne originalni jako tento pilot. :)

erased

erased (hodnocení, recenze)

Tak to mě se zas líbilo, jak to s každou přibývající minutou nabíralo na neuvěřitelnosti akce. Ze začátku pilotu jsem se div nepopadal za hlavu, ale postupně se mi to začalo líbit, a u konce už mě ten narůstající 'drajv' dostal úplně. Jediná špatná vzpomínka mi tak zůstává na hackování čehokoli znotebooku v nnějakém zavšiveném dineru, protože je mi jasný že toho bude plnej seriál.

The.Blade

The.Blade (hodnocení, recenze)

Všechno téměř až do konce bylo dobré, ale scéna s letadlem byla i na můj vkus trochu moc.

na příspěvěk reagoval Wlastik

becki_tu

becki_tu (hodnocení, recenze)

Oficiálně už byl odvysílán pilot, tak už by se mohly otevřít komentáře, případně hodnocení. Pilot byl zajímavej, jen doufám, že to lidi nebudou brát až příliš vážně, jelikož je to "Based on true story", resp. na skutečné postavě Waltera. V reálu by asi nebylo moc reálné tahat přes kabel software z letadla do auta při 200mph.. :-D Vypadá to ale zábavně a to se počítá.

Reklama

Reklama