Fresh Meat (TV seriál)
Velká Británie, 2011, 50 min
Hrají:
Kimberley Nixon, Zawe Ashton, Joe Thomas, Robert Webb- komentáře
Splasher
Další ze seriálů u kterého třetina diváků utrousí slova: šablona, stereotyp, klišé, nereálné. Druhá část bude oponovat, že z univerzity znají přesně týpky typu [vhodné dosaďte], jejichž "quirky-charaktery" jsou ve Fresh Meat dotaženy na maximum - kvůli vtipnosti ... obviously. Já osobně můžu konstatovat, že jsem na škole poznal několik JPjů, Oregonin i Kingsleyů. Poslední třetina, co to vůbec reflektovat nebude, se pobaví asi nejvíce. ___ Ke sloganu "... od tvůrců Peep show" přistupujte s rezervou. Tým autorů byl daleko širší a měnil se každou epizodou. Jak se dalo očekávat, nejvíce vtipů si pro sebe ukradl Jack Whitehall. Slušně mu sekunduje i Howard v podání Grega McHugha (ten zaujme nejen akcentem a podobou s Nickem Frostem). ___ Spíš než o vyzrálejšího pokračovatele Skins a Inbetweeners, se jedná o jejich mutaci.(28.11.2011)
santiamén
75% ... Na britský standard slabší kousek, ale počkám si na další sezónu.(3.12.2011)
Studko
zmes archeotypov s tými zvyšnými bola v prvej sérií so zápletkou "kedy už bude s Josie" ako-tak, ale bude to stačiť na to, aby sa druhá serka nevliekla?(16.12.2011)