Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument který se snaží nastínit konspirační teorie globálního měřítka. Foster Gumble je jedním z autorů a zároveň průvodce celého filmu, kde předkládá své teorie, které následně obhajuje pomocí svých tvrzení. Do hledáčku si bere především alternativní zdroj energie, UFO, finanční systém, a ty kteří vládnou zemi.
Na webových stránkách "http:www.thrivemovement.com" se dá dozvědět nejen více o daných teorích, ale i o tom jak může k lepšímu světu přispět každý z nás. (Expertt)

(více)

Recenze (36)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ne příliš originální, ale docela povedený konspirační dokument o poměrech na té naší Zemi. Dokument je dost dobře srovnatelný například s druhým Zeitgeistem, který poráží díky poutavému začátku s T(h)orem a taky díky smířlivější vizi budoucnosti. Jádro problému je pořád stejné - peněžní multiplikátor, FED, zde se taky hodně útočí na Rockefellera s Morganem. Film je zbytečně dlouhý, ale v rámci žánru a tématiky to na slabší 4* je. 75% ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

První hodina je založena na hodně teorie, těžko říct jestli jde o pravdu, část pravdy nebo paranoidní hledání pravdy. Druhá hodina už je trochu zajímavější, jsou zde schématické návrhy jak by tyhle teorie mohly vypadat. Na druhou stranu jsou zde popisovány i události, které zná téměř každý a o kterých si spousta lidí myslí, že média možná ani sami nevědí co se v některých, ale zásadních údálsotech stalo. Možná trochu kýčovité prostředí ve kterém nás autor provází skrz dukumentem, každopádně tady jde hlavně o náplň a né o "menu". ()

Reklama

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Další zajímavý počin na poli hledání alternativ k současnému sebezničujícímu statusu quo našeho Systému.. Doporučuji přistoupit k němu s otevřenou nezatíženou myslí, dívat se očima, vnímat srdcem a používat schopnost kriticky myslet.. Jinak nemohu se zbavit pocitu který mám vždy při sledování dokumentů tohoto druhu, ať už je to Zeitgeist, Venus Project, Money As Debt apod... IT ALL COMES DOWN TO OIL AND OTHER FOSSIL FUELS... tzn. že už tady byly, jsou a budou nesčetné projekty které přišly s čistou a levnou, případně bezplatnou alternativou současných zdrojů energie, ale vždy byly zatlačeny do pozadí, umlčeny, zničeny atd.. megasilnou ropnou lobby.. celým finančním systémem postaveným na předpotopním spalováním fosilií, na kterém stojí a padají veškeré bohaté (nejen) arabské státy, celý globální finanční systém, prostě všechno.. A ti prostě nedopustí změnu paradigmatu a udělají naprosto vše co je a bude v jejich silách, aby to tak zůstalo... ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle NENÍ dokument, ale pseudovědeckej konspirační blábol jednoho pomatence. Jsou tu na sebe kupeny nesmysly, aby se daly do naprosto fiktivních souvislostí. Působí to jako trip na bůhví čem, vše působí naprosto nevěrohodně, snímek hraje na city a vše je podkresleno patetickou a rádoby spirituálně dojemnou hudbou. Drahý digitální efekty vypadaj jako když je dělal někdo z Vesmírných lidí a jeden člověk, kterej se v Thrive často objevuje tak i vypadá. PS: Všechno je torus! Všechny údaje použité ve filmu byly nezávisle ověřeny. Zdroje jsou uvedené na stránce thrivemovement.com. To jen takový malý varování na začátku filmu. Posuďte sami :-) Vzhledem k poměrně vysokému hodnocení (68 %) začínám mít obavy o přežití kritickýho myšlení. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

To za co Einstein dostal nobelovku, tenhle děda viděl v 10. letech v busu na cestě do školy, jo a nejenom viděl, no dokonce vnitřně cítil. Já v jeho letech tahal kačera, ale to je jiné story. Každopádně tzv. torus pojí vše + všechny ostatní dnešní konspirace do jednoho děda sváže a jebne do jedné garáže. Nechtěl sem dávat odpad, no s odstupem času při vzpomínce na deduška jak čmára rukama do prázdná a já mněl možnost vidět ty vizuální orgie a poslouchat ty jeho nahulený keci, ach jo... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Po stránce vizuálních efektů se na dokumentu podílelo Liquidbuddha studios - Vizionářské efekty pro vědomou evoluci. Animační a vizualizační studio soustředující se na převádění vědeckých, esoterických a duchovních konceptů do přesvědčivých, vysokých kvalit pro film, web nebo vysílání. (Happyyz)

Reklama

Reklama