Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Indiánský syn důstojníka americké armády odkrývá v důstojnickém kabátci připravované spiknutí, na jehož začátku má být vražda amerického presidenta.. (LiVentura)

Recenze (4)

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem netušil, že Britové natočili ještě jeden díl s Jamesem Bondem. Docela extravagantní. Rád bych také poděkoval autorovi obsahu, že nám všem prozradil pointu filmu. Děkujeme. V rámci žánru za 3. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No tak vacsinou som zvyknuty, ze narazam ana prvy komentar od ludi ako je Karlos 80 - tyka sa to najma peplum filmov a polizzioteschi. Tu vidil Liventuru - a zas nesklamal, vypisuje jedno -dvojvetove komentare. Zacinam dotycneho uzivatela podozrievat, ze nie je schopny vyplodit logicke suvetie a vety, ktore maju nielen logicku stavbu, ale dokonca na seba aj suvisle nadvazuju. Nadvaznosti a spojenia a suvislosti asi robia Liventurovi obrovsky problem. Skoda, ze polizziotteschi nekomentuje tron alebo mchnk. To je tu potom komentatorska bieda. Iste, komentatorska bieda nevladne u mainstream filmov ako Forest Zump /žump/ a podobne. Tuna western je vyslovene plany, v 70. rokoch uz tieto zanre vymreli a v 80s bol western uz mrtvy zaner. Van Cleefovi /Utek z new Yorku/ sa cudujem, ze sa do takejto kraviny vobec upisal, nic sa tam nedeje, tempo je plane,m dialogy este horsie, hruza..... ani som to cele nedopozeral, v cca 85 % filmu som to vypol, taka planoba to bola : 30 % ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

..van Cleef byl bezpochyby vyjímečný herec zjevem i způsobem hraní, někdy si však myslím, že až příliš zapadl do westernového "bahna", odkud mnoho cest na světlo výsad a poct nevede.! ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Lee Van Cleef zpívá (jen v soundtracku naštěstí), nemá knír, má paruku a řeší záhadu. Jestli je něco spaghetti westernová bondovka, je to stoprocentně tohle. Jen to není spaghetti western. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama